Arama sonuçları: *

1. M

Takabileceğim en iyi ekran kartı hangisi?

Merhabalar, Xeon X5690 işlemcim ddr3 16gb ram 650w 80+ psu var takabileceğim maksimum ekran kartı hangisidir? Teşekkürler.
  2. M

Öneri İnternet Kablosu Önerisi

Öncelikle hepinize merhaba değerli DA Forum üyeleri. Türk Telekom 35Mbps internet kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarıma USB Wi-Fi adaptörü almıştım, almaz olaydım. 2-3MBPS hızlar alıyorum ve pingden oyun oynanmıyor. Ben de kablolu internete geçmeye karar verdim. Almışken CAT 6 alayım diyorum...
  3. M

Yardım Güç kaynağım 20 pin sorun yaratır mı?

Anakartım 24 pin evet ama çalıştırıyor 20 pin
  4. M

Ekran kartında güç girişi yok anakarttan alıyor r7 240 ama hani eksik ya 4 pin sorun olurmu diye sorayım dedim
  5. M

Merhabalar elimde 2 adet psu var bir tanesi 230w diğeri 350w 350w olan 24 pin yerine 20 pin var ama sistemi çalıştırıyor daha henüz ekran kartı takmadım bir sorun olurmu ve hangisini kullanmamı önerirsiniz? Bu 350w olan buda 230w olan 1605544492 350w olan ekran kartı takınca bi problem yaratır mı?
  6. M

90 ₺'ya Rampage KB-R57 X-JAMMER klavye alınır mı?

Evet kapatılabiliyor ama onun dışında bir mod vb. mevcut değil
  7. M

Öneri Core 2 Duo Sistem yükseltme

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  8. M

Bütçeyi biraz daha zorlasam q9500 açabilir mi gta 5 İşlemciden kaynaklı değil mi yoksa 6gb ram be r7 240 ile oynayabilirim ?
  9. M

Q9300 veya Quad herhangi bi işlemcinin performansı x5450’ye göre nasıl olur?
  10. M

9000 lerden hangisini tavsiye edersin Q8400 ile r7 240 ile gta 5 oynayabilir miyim?
  11. M

Merhaba değerli forum üyeleri burada daha yeniyim. Kısa bir şekilde anlatacak olursam e6500 işlemcim ve g41 çipsetli anakartım var 2gb ram vardı 4 ilave edip 6gb yaptım ssd almayı düşünüyorum birde işlemci olarak xeon önerdiler bana hep ama bildiğim kadarıyla xeon ısınan ve güç tüketimi yüksek...
Top Bottom