Arama sonuçları: *

1. S

Valorant Bronzdan Çıkamıyorum Yüksek Ranklardan Tavsiye İstiyorum

Yüksek rank olmasamda oyuncuların en çok pusucağı yerlere bakmanı tavsiye ederim
  2. S

Laptopum İçin Soğutucu Almak İstiyorum Ne Almalıyım

sağolun bir bakıcam
  3. S

stand dahamı mantıklı sizce
  4. S

Kullandığım Laptop Lenovo L340 15.6 inch ekran kartı gtx 1650 işlemci i5 9300HF 8 gb ram genelde valorant oynuyorum işlemcim 3.6 ghz sabitlemiştim 75 derece filan oluyordu ama 4 ghzda 88 dereceye kadar çıkıyor ben 4 ghz kullanmak istediğim için bir soğutucu almak istiyorum tavsiyeleriniz...
  5. S

Laptop nasil kullanilmali ?

Sadece oyun oynarken şarjda kullanın bence
  6. S

Sistemim Steam üzerinden hangi oyunları kaldırır? Oyun önerir misiniz?

çünkü o eaplayde yok aga oda kaldırır 1615762445 bide fiyatı biraz pahalı o yüzden öyle dedim 4 e kadar var ea play aboneliğinde
  7. S

Öneri G300s için Rainbow efekt kodu buldum.

bir tane kod vardı animasyonluya çok yakındı bendede eskiden g300s vardı
  8. S

2 Laptop arasında kaldım

render için hp oyun için casperı alması daha mantıklı ama benimde laptopum var işlemcim aynı o laptoptakiyle biosda DPTF diye bi ayar var onu kapamanızı tavsiye ederim işlemci daha hızlı calışır ama o ayarı kaparsanız throttlestop programından undervolt yapmanızı tavsiye ederim 1615670653 yoksa...
  9. S

Sistemim Steam üzerinden hangi oyunları kaldırır? Oyun önerir misiniz?

kaldırır bide battlefield oynıcaksanız 5 hariç ea play alabilirsiniz fiyatına göre baya oyun veriyor
  10. S

Minecraft GTX 1650 Ortalama Kaç Fps Alır

laptop i5 9300HF 8gb ram 2400 mhz 256 gb ssdnın yarısı boş 1615670161 laptop i5 9300HF 8gb ram 2400 mhz 256 gb ssdnın yarısı boş
  11. S

Minecraft GTX 1650 Ortalama Kaç Fps Alır

Ben normalde minecraft 16 chunk 5x5 biyom karışıklığı sürüm 1.16.1 de 200 ortalama fps alıyorum normalmidir arkadaşlar
  12. S

İşlemci ile ilgili bi sorunum var

Laptopumun bir tane soğutucusu var almıştım ama çok işe yaradığı söylenemez
  13. S

Mantıklı ama takılma ve kare hızını düşürmezmi ısı ve throttling den dolayı 1614890200 takılma donma yaşarmıyım yani kısaca
  14. S

İşlemcimde turbo boost herzaman açık ama şöyle bir sıkıntım var gerektiğinde artırmıyor herzaman arttırıyor buda laptopu ısındırıyor turbo boostu kapattığımda da çok fazla performans kaybediyorum boostsuz 2.4ghz boostlu 4ghz sabit 4 ghz da 94 derece oluyor thermal throttling ve power throttling...
  15. S

GTA V Online Fps Sorunu

Anladım yani düzeltemem Aynen fark ettım düşürsende aynı gibi şehir
  16. S

GTA V Online Fps Sorunu

Bi Garip Yanıda Şu Hiç 60 ın ustune cıkamıyo fps drop girmese sıkıntı yok 1613543468 Denicem Ama Hepsi Günceldi Sanırsam
  17. S

GTA V Online Fps Sorunu

Agam 1x8 Gb ram var doğru söylüyorsun ama heryerde bu düşüşler olmuyo bencede garip mesela otobanlarda oluyo sıkıntı 1613543373 Yani Onlineda Performansı Değişiyo Ayarların
  18. S

GTA V Online Fps Sorunu

Arkadaşlar ilk olarak merhabalar ben dün bilgisayarıma gta v indirdim online girmek için birazcık takılıp fpse bakmıştım singleplayerda 80 den aşağı düşmüyodu hiç very high ayarlarda ama gta v online girince birden şaşırdım fpsım 60 dı ve bazen 40 a kadar düşüyordu bilen varsa yardım edebilirmi...
  19. S

Minecraft Düşük Fps Sorunu

Oyuna Galiba 2 GB Verdim Ama Bi Kontrol Ederim Düzelmesse Yine Yazarım 1612989706 Aga En Azından Artık 100 Fps Altına Düşmüyor Burdada Biraz Minecraftın Optimizasyon Sıkıntısı Var Teşekkür Ederm 1612989723 Ortalama 150 200 250 fps Alyıorum
  20. S

Minecraft Düşük Fps Sorunu

Güncel Aga
Geri