Arama sonuçları: *

• Users: mlhr
  • Order by date
  1. M

asus tuf h3 splitter kablosu

asus tuf h3 kulakligim var ve ikinci el aldım. Geçenlerde mikrofonu bozuldu ama bence ön giriş paneli bozuldu. Kulaklığı 2 yıl civarı önce ikinci el olarak aldım ve splitter kablosu yoktu içinde , dert de etmedim açıkçası. Ön giriş paneli bozulduğu için sadece kulaklığın sesini alabiliyorum. Her...
  2. M

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming H3 Silver 7.1 Kulaklık Alınır mı?

alınmaz durduk yere mikrofonu bozuldu. ve mikrofonu kötü
  3. M

2000-3000 Lira civarı kulaklık 2. el 0 farketmez (mumkunse logitech)

asus tuf h3 kulaklıgımın durduk yere mikrofonu bozuldu bende bu vesile ile bu fiyat aralıgında kulaklık almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  4. M

Viewsonic VX2418C 165hz curved alınır mı ?

Viewsonic teknik servisine laf ettirmem kirmizi cizgimdir
  5. M

valorantta dava yer miyim

hicbisi olmaz kardesim bosuna korkutuyolar
  6. M

Asus tuf h3 durduk yere çalışmayan kulaklık

ilk ona baktım zaten.
  7. M

Asus tuf h3 durduk yere çalışmayan kulaklık

Merhaba arkadaşlar şu sıra çok garip bir şekilde çoğu eşyam durduk yere bozuluyor :D. Neyse konuya gelicek olursak her zamanki gibi dizimi izliyordum takılıyordum bu yuzden sesi hoporlerıme aldım. diziden sıkıldıktan sonra discorda geçeyim dedim konuştum ama ses gitmedi. belki discord kayıtlı...
  8. M

Viewsonic Monitör çizgisi

daha once de konu acmıstım altakkı sıkıntı icin o konu acımından sonra renkli noktalar cıkmaya baslamıstı kırmızı yesil mavi falan yesil olan nokta artık nokta degil cizgi :D bastırınca geçiyor ama ve beyaz ekranda gözükmüyor. garanti belgesini bulamıyorum efatura da babamın mailine kayıtlıydı...
  9. M

Valorant için Windows uefi moda aldım pc acılmıyor

sorun uefi degil xmp ayarıymıs :D pc zate uefi kurulmus bios pilini cıkarttıktan sonra deneyim dedim xmp ayarını duzelteyim dedim gene gitti :D
  10. M

Yardım Anakart da uefi moduna geçince pc açılmıyor

nasıl çözdün problemi kral
  11. M

diğer sistemimde neden bir sorun yaşanmadı peki onu anlamamadım 1703190245 açıkçası korkuttu böyle olması tırstım 1703190815 birde format atabilmem icin biosu gorebilmem gerekmez mi? goremiyorum cunku suan.
  12. M

ekran gelmiyor direkt eger gelse biosa gelip ayarı duzelticem
  13. M

merhaba sistemi yeni aldım eski sistemimde burdan bir arkadaşla aynı adımları uygulayarak valoranta girmeyi başarmıştım hiçbir sıkıntı olmadan. şimdi ise aynı şeyi yaptıktan sonra pc açılmıyor. ışıklar yanıyor fakat ekran gelmiyor.
  14. M

20000 TL Bütçe ile 144hz monitor dahil sistem önerisi?

kendim için değil kardeşim için :D , yine de teşekkür ederim.
  15. M

vok sistemi aldım.
  16. M

iyi mi sizce bu sistem? bugun alıcam da 3. görüş istedim.
  17. M

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ aklımda bu sistem artı 144hz bir monitör almak var ama hangisini almam konusunda emin değilim şimdiden teşekkürler.
  18. M

Monitörümün altında rengarenk yatay bir çizgi var

çok garip bir şekilde mesela mor temalı bir şey açıyorum orası da mor oluyor anlamadım
  19. M

Monitörümün altında rengarenk yatay bir çizgi var

1 yıl once falan aldım 1702297100 ViewSonic VX2418-P-MHD
Geri