Arama sonuçları: *

1. S

Razer Barracuda X 2022 Fışırtı

Benim garantide şuanda oradan gelcek duruma göre ne olacak bilmiyorum
  2. S

BIOSTAR B450M-H ses kartı sorunlu mu?

Merhaba. BIOSTAR B450M-H anakarata sahibim. 2 haftadır önce Havit Fuxi H7 ve Razer Barracuda X kablosuz kulaklık ile hışırtı problemi yaşadım. Ses kartı desteklemiyor ya da yetersiz olabilir mi?
  3. S

Razer Barracuda ve Razer Barracuda X sağ taraftan cızırtı gibi ses gelmesi

yapacak bişey yok o zaman takılmıycaz
  4. S

ben alalı 2 ay oldu ama geçen hafta kullanmaya başladım aynı sorun bende de var maalesef
  5. S

hocam merhaba. çözüm buldunuz mu soruna
  6. S

Razer barracuda x cızırtı sorunu

hocam merhaba sorun çözüldü mü
  7. S

Razer Barracuda X 2022 Fışırtı

hocam burada mısın 1737394527 hocam fışırtı sorununu bende yaşıyorum nasıl çözdünüz
  8. S

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Hocam kablolu denemedim. Kablolu kullanıcak olsam başka marka alırdım
  9. S

Benim de sabah hesabıma yatmış
  10. S

hocam 21 iş günü oldu yazmış arkadaş çok uzun bir süre üstelik hala yatmamış bana göre fiyasko. misal ben kulaklığı 1600 tl ye aldım şuan 2000 olmuş para onlarda kaldıkça değeri düşüyor
  11. S

tam bir rezalet. ben garanti olsun diye amazona da yazdım 14 günlük cayma hakkımı kullanmak için. para iadesi acil lazım burda kapalı kutu razer barracuda buldum onu alıcam ama anlaşılan para hemen iade olmayacak
  12. S

hocam iadeniz ne durumda acaba. Ben bugün görüştüm 20 iş günü içinde iade oluyor denildi ama arıza giderilirse geri gönderim sağlarız dediler merak ettim senin durumu 1737037637 hocam mesajları okuduysanız eğer biraz şans işi kimisinde sıkıntı yok kullanıyor kimisi beğenmememiş benimde arızalı...
  13. S

Razer Barracuda X vs HyperX Cloud 2 Core Wireless

Hocam merhaba. Hangisini aldınız
  14. S

şansımı deneyeceğim
  15. S

keşke hocam. ben çok beğenmiştim kulaklığı. 30 gün iade süresinin yarısına kadar kullanıcam düzelir umuduyla
  16. S

Anladım. Sorunsuz bi kablosuz kulaklık için sanırım en az 3k vermek lazım heralde. Razer blackshark v2x alıcam gibi şuan ona yükseldim
  17. S

youtube incelemerinde ki yorumlara baktım 1-2 kişi de aynı sorunla karşılaşmış 1736617959 seninde mi aynı sıkıntı var
  18. S

Amazondan aldım. Müşteri temsilcisiyle görüştüm 30 gün içinde iade edebilirsiniz dedi
  19. S

Sanırım iade edeceğim daha 2.günde problem yaratıyorsa ileriye dönük iyice sıkıntı olabilir
Top Bottom