Arama sonuçları: *

1. S

LOL kaldıracak laptop önerisi

Stok yok.
  2. S

LOL kaldıracak laptop önerisi

Merhaba. Günlük işlerimi halledeceğim ve sadece lol oynayabileceğim max 14k civarı laptop arıyorum. Bu ürün iş görür mü https://app.hb.biz/AsLM2FA7pO0p
  3. S

2K Monitör Önerisi..

Hocam markaya pek güvenemedim
  4. S

2K Monitör Önerisi..

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html Merhaba. Bu monitörü beğendim alınır mı yada farklı bir öneriniz var mı? Bütçe bu civarlar
  5. S

50k bütçe sistem önerisi

😀😀🙂🙂🙂
  6. S

50k bütçe sistem önerisi

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 6 Çekirdek 3.7 GHz (Kutusuz, Fansız) • Soğutucu: Dark Freezer X123 (DKCCX123) İşlemci Soğutucu • SSD: Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 1 TB M.2 NVMe PCle 4.0 SSD • RAM: Patriot 32 GB (2x16) Viper Venom EXPO 6000 MHz CL30 DDR5 (PVV516G60C30X2) • Anakart: Biostar...
  7. S

Razer Barracuda X 2022 Fışırtı

Benim garantide şuanda oradan gelcek duruma göre ne olacak bilmiyorum
  8. S

BIOSTAR B450M-H ses kartı sorunlu mu?

Merhaba. BIOSTAR B450M-H anakarata sahibim. 2 haftadır önce Havit Fuxi H7 ve Razer Barracuda X kablosuz kulaklık ile hışırtı problemi yaşadım. Ses kartı desteklemiyor ya da yetersiz olabilir mi?
  9. S

Razer Barracuda ve Razer Barracuda X sağ taraftan cızırtı gibi ses gelmesi

yapacak bişey yok o zaman takılmıycaz
  10. S

ben alalı 2 ay oldu ama geçen hafta kullanmaya başladım aynı sorun bende de var maalesef
  11. S

hocam merhaba. çözüm buldunuz mu soruna
  12. S

Razer barracuda x cızırtı sorunu

hocam merhaba sorun çözüldü mü
  13. S

Razer Barracuda X 2022 Fışırtı

hocam burada mısın 1737394527 hocam fışırtı sorununu bende yaşıyorum nasıl çözdünüz
  14. S

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Hocam kablolu denemedim. Kablolu kullanıcak olsam başka marka alırdım
  15. S

Benim de sabah hesabıma yatmış
  16. S

hocam 21 iş günü oldu yazmış arkadaş çok uzun bir süre üstelik hala yatmamış bana göre fiyasko. misal ben kulaklığı 1600 tl ye aldım şuan 2000 olmuş para onlarda kaldıkça değeri düşüyor
  17. S

tam bir rezalet. ben garanti olsun diye amazona da yazdım 14 günlük cayma hakkımı kullanmak için. para iadesi acil lazım burda kapalı kutu razer barracuda buldum onu alıcam ama anlaşılan para hemen iade olmayacak
  18. S

hocam iadeniz ne durumda acaba. Ben bugün görüştüm 20 iş günü içinde iade oluyor denildi ama arıza giderilirse geri gönderim sağlarız dediler merak ettim senin durumu 1737037637 hocam mesajları okuduysanız eğer biraz şans işi kimisinde sıkıntı yok kullanıyor kimisi beğenmememiş benimde arızalı...
  19. S

Razer Barracuda X vs HyperX Cloud 2 Core Wireless

Hocam merhaba. Hangisini aldınız
Geri