Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! Excalibur G911.1390-EX70H-C Intel Core i9-13900HX 34.799 TL

İptal edilirse, söyler misin merak ettim de
  2. H

Yurt Dışı iphone 15 pro alınır mı?

fiziki çift simli 256gb lik model hocam
  3. H

hocam kayıt şuanlık benim için sorun teşkil etmiyor, sadece cihazın işlem görmüş olmasından çekiniyorum. Sıfır kapalı kutu etiketli cihazlarda bu tarz bir sorun yaşamam değil mi? 1701468870 hocam teşşekkürler ancak şahıstan almayı düşünmüyorum.
  4. H

iPhone 14 pro yurtdışı alınır mı

hocam bende yd 15 pro almayı düşünüyorum, sıfır kapalı kutulu fiziki çift sim olarak satışa sunulanlardan. Açılmıştan kastınız telefonun içinin açılması mı (cihaz içerisindeki orjinal parçaların yan sanayi parçalar ile değiştirlimesi amaçlı)yoksa, sim takılıp aktif hale getirilmesinden mi...
  5. H

Arkadaşlar, sıfır iphone 15 pro yd bir cihaz almak istiyorum. İstanbul ve Kocaeli illerinde güvenebileceğim telefoncu var mı?, önerebileceğiniz. Çevremdeki bir kaç kişiden o telefonlardaki parçaları söküp yan sanayi parçalar ile değiştirilidiği tarzında yorumlar aldım ancak bu bana mantıksız...
  6. H

PCI express slotunun mandalı yerinden çıktı

Mandalda herhangi bir kırık gözükmüyor. Tekrar takma şansım varmı bu mandalı. Ekran kartı rx 6700xt büyük olduğu için çekerken mandalda beraberinde çıktı. (Mandalı indirmiştim.)
  7. H

hangİ Monitörü almalıyım sizce ?

Pardon hocam Dell yazmışım Acer
  8. H

RGB fan ledleri PC açıkken aniden söndü

Kablo yansa fanlarında dönmemesi gerekmez mi hocam
  9. H

hangİ Monitörü almalıyım sizce ?

İstisnasız Dell
  10. H

NASIL SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ

Fiyat 15k biraz daha piyasayı araştır bence daha iyisini bulabilirsin belki
  11. H

Anakartla hiçbir bağlantısı yok direk güç kaynağıdan kontrolcüye bağlantı var fanlarda bu kontrolcü üzerindeki fan yuvalarına takılı zaten sıkıntısız çalışıyordu aniden oldu 1620081613 Kontrolünün devresi yanmış olabilirmi çünkü fanlar dönüyor.
  12. H

Kontrol ettim fanlar çalışyor sadece ışıkları yanmıyor ve kumandadan hiçbir ayarı yapamıyorum
  13. H

Frisby fcl-f1264b kasa fanlarından aldım. Toplamda 4 adet kontrolcüsü ile beraber gelmişti. Kurulumu yaptım her şey sorunsuz çalıyordu. Uzun bir sürede kullandım. Gerek fan hız ayarları, gerek RGB modları olsun hepsini kumandadan ayarlıyordum. Aradan 3 ay gibi bir süre geçti kullanımım esnasında...
  14. H

Ekran kartı fanından gelen tıkırtı sesi

Aynı sorun bendede var. (Aynı marka ve model) MSI afterburner uygulamasını açıp fan hızını %25 yapıyorum hızlanma evresinde 15 saniye falan tıkırtı sesi geliyor sonra duruyor.
  15. H

GTX1660TI oyunlarda %100 kullanmıyor

Ram 8gb 3000mhz acaba ramde yetersizlik olduğu içinmi böyle az kullanım oluyor. Ayrıca pcyi aldığından beri sadece ramin frekansını yukselttim başka bi değişiklik yapmadım biostan.
  16. H

Hocam çözünürlüğü 2k olana kadar yukselttim kullanimda %10luk bir yukselme oldu. Ram yüzde yüz kullanıyor acaba ramden dolayı bir sıkıntı mı var 2k olana kadar yukselttim olmuyor
  17. H

Teşekkürler hocam deniycem
  18. H

Cod warzone 80-100 arası 1366*768 1605557525 1605557641 YouTube da frekans1616 adlı sistemi aldım videoda hiç bir sıkıntı yok %90 üzeri kullanım var 1605557760 Cod warzone ve the long dark oyunlarının ikisinde de aynı sorunu yaşadım
  19. H

Sıkıntı var tam performans alamıyorum karttan
  20. H

Ryzen 5 1600AF GTX1660Tİ 8GB 3000MHZ RAM sistemim var ekran kartım oyunlarda %60-%70 arasında geziyor ve gpu kullanımını arttıramıyorum.
Geri