Arama sonuçları: *

• Users: Trool
  • Order by date
  1. T

Telefonda kullanmak için yaka mikrofon arıyorum.

Video çektiğim için telefonda kullanabileceğim bir yaka mikrofonu arıyorum bu nasıldır? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMFFKKGN?ref=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&th=1
  2. T

Gamepadi telefona bağlayıp bilgisayardan oyun oynayabilir miyim?

Kontrolcüyü bir türlü tanıtamadım hocam. Ya fokunmatik olarak alıyor ya da gamepadi klavye sanıp tuşları değiştiriyor fakat bastığım zaman yine algılamıyor. Yine de teşekkürler yardımınız için. Ayrıca steam dışı oyunları desteklemiyormuş. Bende öğrenmiş oldum.
  3. T

Gamepadi telefona bağlayıp bilgisayardan oyun oynayabilir miyim?

Elimde hem telefon hemde pc uyumlu bir gamepad var. Bilgisayarı da uzaktan chrome uzaktan masaüstü ile kontrol edebiliyorum ama oyun için kumandayı algılamıyor. Bunun için bir uygulama vs var mı? Ya da steamden direkt oynayabilir miyim destek sağlıyor mu? Şimdiden teşekkürler.
  4. T

Efootball 2025 canlı güncelleme sorunu

çözebildiniz mi hocam şu an bende de aynı sıkıntı var
  5. T

''Usb içine bir disk yerleştirin'' hatası alıyorum

sağlık olsun hocam. teşekkürler vakit ayırdığınız için.
  6. T

dediğiniz komut clean komutu değil mi hocam?
  7. T

biçimlendirmeyi denediğim zaman aygıt hazır değil hatası veriyor
  8. T

evet hocam 1752341695 disk yönetiminde disk 3 olarak gözüküyor
  9. T

hayır hocam disk 0 ssd. disk 1 hdd, disk 2 m2, disk 3 flash bellek
  10. T

Hocam o komutlardan sonra tak çıkar yaptım şu an böyle görünüyor ama biçimlendirmeye gelince aygıt hazır değil hatası veriyor. 1752341339
  11. T

sağlık olsun hocam, teşekkürler.
  12. T

Ayrıca bir forumda bunu gördüm fakat yararı olmadı. 1752340505 yapacak bir şey yok mu hocam
  13. T

Usb belleğin içine bir kaç ay önce bir kaç müzik ve bir kaç video atmıştım fakat şimdi içinde disk yok diyor. Ne yapmam gerek?
  14. T

Şarj aleti telefonu şarj etmiyor

pili patlamış gibi duruyor anlamadığım için soruyorum. Arkası da aynı böyle eğer bozulmuşsa şarj aleti önerir misiniz, teşekkürler webcamden çektiğim için biraz kötü duruyor fotoğraf.
  15. T

Fan Kontrolcüsünün çalışıp çalışmadığını nasıl analyabilirim?

İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 1.5 ay önce kasamın fanları çalışmayı bıraktı. Bunun fan kotrolcüsünden mi yoksa fanların kendisinden mi olduğunu nasıl anlarım? Fanların rgb ışıkları çalışıyor ama fanlar dönmüyor. Tek tek takıp denemedim ayrıyeten kontrolcünün güç yerlerinl değlştirdiğimde...
  16. T

Ryzen 5 5600 sıvı soğutma önerisi

teşekkürler herkese siparişi verdim
  17. T

iyi midir hocam 1746985310 sıvı olmak zorunda değil yeter ki beni 90 derecelerden kurtarsın
  18. T

kasa zaten temiz hocam. termal macunu yaklaşık 1 ay önce değiştirdim ısınmaya başladığı için. O günde kasanın fanları çalışmayı bıraktı.
  19. T

işlemci yükte 95 dereceleri falan görmeye başladı. Termal macun sürmek ve kasayı temizlemek için kasayı açtığımda kasanın fanları çalışmayı bıraktı. Fan almak yerine sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Ya da kasaya fan alsam eskisi gibi olur mu? Eskiden...
Geri