Arama sonuçları: *

1. al.furkan

Bilgisayarım ani bir şekilde hem görüntü hem ses kaybı yaşıyor

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-PnP" Guid="{9c205a39-1250-487d-abd7-e831c6290539}" /> <EventID>219</EventID> <Version>0</Version> <Level>3</Level> <Task>212</Task> <Opcode>0</Opcode>...
  2. al.furkan

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-DistributedCOM" Guid="{1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E}" EventSourceName="DCOM" /> <EventID Qualifiers="0">10016</EventID> <Version>0</Version> <Level>3</Level>...
  3. al.furkan

bu gün yaşadığım crashlerde hata ve uyarı kodları bu sıralama ile geldi daha sonrasında söylediğim gibi görüntü tamamiyle gidiyor fakat ses gelmeye devam ediyor
  4. al.furkan

2 saat önce tekrar aldım ddu ile driver silip deniyorum şu an
  5. al.furkan

evet 41 başka bir hata görünmüyor anlayamadım bende
  6. al.furkan

Monitör uzun süredir var, sorun son 1 haftadır mevcut. Olay yöneticisinde kernel-power hatası aldım ekran kartında ani güç kesilmesi olabilir diye düşünüyorum gpu yu, iç soketleri, chipsetleri temizleyip macununu yeniledim tamamen temizledim test ediyorum 2 gündür sorun yok, update vereceğim...
  7. al.furkan

Bilgisayarım ani bir şekilde yük altında olması fark etmeksizin hem görüntü hem ses kaybı yaşıyor, bir süre sonra ses geliyor bundan da 2-3 dakika kadar sonra sadece 2. ekranımda görüntü tekrar geliyor ilkinde yine siyah ekran fakat monitör işlevsel halde kalıyor fakat hiçbir şekilde düzelmiyor...
  8. al.furkan

YENİ PC TOPLADIM AÇILMIYOR

Msi b650 pro wifi anakart r5 7600 işlemci Psu dan elektrik sesi geliyor bios flashı da çalışıyor fakat kasa açılmıyor, fanlar çalışmıyor debug ledleri yanmıyor Birçok kez kasa topladım kablolamayı doğru yaptığıma %90 eminim
  9. al.furkan

Gemebooster adlı markadan monitör alınır mı

https://www.qp.com.tr/asus-tuf-gaming-vg279q1a-27-1ms-165hz-full-hd-amd-freesync-premium-ips-oyuncu-monitoru naçizane şu ürün
  10. al.furkan

pivot olmayan yukarı aşağı gitmeyen "sabit"
  11. al.furkan

ohoo gameboosted a güvenmeyip aynı fiyata bu modelin sabit olanını aldım fatura da 2 dakika önce mail kutuma geldi :/
  12. al.furkan

Ohoo inanılmaz ya gameboosteda güvenmeyip bu sabit modelini aldım bende şaka gibi
  13. al.furkan

27" ve 165 hz ince çizgim 27" den vazgeçebilirim ama 165 hz altına düşmek istemiyorum
  14. al.furkan

GameBooster 27" GB-2779CF numaralı ürünü almayı düşünüyorum lakin markası biraz ürküttü game boosterdan monitör alınır mı tavsiyelerinizi bekliyor şuraya da ürünün linkini bırakıveriyorum https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2779cf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/
  15. al.furkan

Çözüldü✓ Toplama PC görüntü alma problemi B450 S2H ile ilgili teknik yardım

farkındayım ilk fırsatta değiştireceğim yerinede bunu alacağım COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU baya methettiler psu yu
  16. al.furkan

WİFİ adaptör tavsiyesi

150-200 taş çatlasın. fark olarak nedir çünkü kasa içine takmaya daha meyilliyim usb soketimi doldurmak istemiyorum
  17. al.furkan

Aynen öyle gece monte ederken bir anlık dalgınlık ile anakarta bağlamışım arkadaşlar söyledi hemen düzelttim teşekkürler yardımınız için
  18. al.furkan

WİFİ adaptör tavsiyesi

Geçenlerde yeni bilgisayar topladım fakat wifi adaptörü almayı unutmuşum.Öncelikle usb ye takılan ve anakarta takılan arasında çok fark var mı?Ve bir de kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün varsa önerebilir misiniz?
  19. al.furkan

Anlaşıldı ilk fırsatta şutlayacağım kendisini teşekkürler yardımın için
  20. al.furkan

peki bu olasılık çok mu yüksek ve neden böyle bir ihtimal var marka modelden dolayımı yoksa başka bir şey mi 1602663068 gerçi şu an evde değilim markasız bir psu değildi ama hatırlıyorum akşam döndüğümde belirteceğim
Geri