Arama sonuçları: *

1. A

45 bin bütçeye en iyi pc

itopyada 5 taksite dh-birthday aldım ben aldığımda 40 dı anakart ram kasa iyileştirmesi ile 42 ye 5 taksitle aldım ama şuan 43 küsür olmuş 3 gün önce 40 dı
  2. A

Sizce doğru bir özelleştirmemi?

16ram halihazırda çok yeterli zaten boşa sürekli ilerisini düşünüp fazla para vermeye gerek yok. tek isteğim haftaya kadar pubg oynamak o yüzden 30k ya oynayatacak ddr4 sistem olsa alacam ama yok
  3. A

8k taksitle alabileceğim öyle bir sistem yok maalesef
  4. A

lütfen 8gb vram az demeyin sadece rekabetçi fps oyunları oynuyorum hepsinide low ayarlarda oynuyorum.
  5. A

Bütçem karta taksitle aylık 8.000. itopyanın mart ayı kampanyasında axess karta 5 taksiti var o yüzden 40k bütçe ile sistem bakarken en mantıklı olan sistem olarak bunu seçtim ve özelliştirmelerle sistemin fiyatını 2k artırdım. ekran kartı ve işlemci upgrade olabilsin diye asus b 650m r modelini...
  6. A

40-50K Kasa Bütçesi ile En Mantıklı Gaming PC (Isınma ve Stabilite Önemli)

kanka bende aynı durumdayım. 40k taksitle pubg ve cs gibi rekabetçi fps oyunları için kasa bakıyom şuan en mantıklısı itopyada 7500f ve 5060lı kasa. hemde axxese 5 taksit var. gidip anakartı b650m r yapacam sonra bakarız duruma göre...
  7. A

30-35k ya 7500f 5060lı sistem önerisi

8gb bana yetiyorki gidip wukong yada ragnarok oynamıyom fps rekabetçi oynuyom sadece o
  8. A

30-35k ya 7500f 5060lı sistem önerisi

30-35k bütçem var 7500fli sistem istiyorum genelde 1080p low settings fps oyunları oynuyorum pubg cs felan. o yüzden 7500f kesin olsun ekran kartı ise ortalama giriş bir seviye olabilir. alttaki linkte 38e buldum değermi yoksa bikaç hafta bekleyeyimmi...
  9. A

Piyasa takip edenler bana pc almada yardımcı olurmu

çok para harcamadan pubg, cs ve delta forcede 200 fps verecek asla ilerisini düşünmeden bugünü düşünerek ne almalıyım. büyük ihtimalle alıp 2 ay sonra sıkılıcam o yüzden ne kadar az verirsem o kadar iyi. sıfır alırsam daha iyi. ne önerirsiniz. çok kasmadan tek derdim fhd 144 tarzı bir monitör...
  10. A

H610m anakart bios güncellemesi

Asus h610 bios güncelliyeceğim. 12400f işlemci 7700xt ekran kartı lexar Thor 2x8 6000mhz ram var. Bios güncellemesini ve ram hızı yükseltmeyi öğendim fakat işlemci için veya ekran kartı için yapmam gereken ayar varmı performans için. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  11. A

Bilgisayar Mühendisi okunur mu?

ybs bolumunede bak derim. okumasi kolay. muh de cok kasiyorlar.
  12. A

Lansman Fiyattan Ekran Karti Almak

subat ayi deniyor. lansman muhabbeti gectimi artik alinmiyor mu yoksa subattami alinabilecek?
  13. A

Lansman Fiyattan Ekran Karti Almak

5000 serisi ekran kartini lansman fiyattan almak isteyen birisi nasil alir. Hangi tarihte hangi siteden alinabilir? Taktikler nedir? Daha once hic boyle bir satin alma gerceklestirmedim o yuzden hicbir bilgim yok. Yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar.
  14. A

5070=4090 YANILGISI?

Hocam 5070 alacağım fakat lansman fiyattan almak istiyorum. Ne zaman alınır o fiyattan ve hangi siteden alınıyor. Daha önce hiç lansmanda bişi almadım. Kaçırmak istemiyorum. Nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  15. A

Low settings fps oyunlari icin 24 fhd vs 27 2k

280 fps alabılcekmı pc onu bılmııyom ondan. 180 her turlu alirim ama
  16. A

Yayın ve video kaydı için f p işlemci önerisi

4070 4070süper yeterlimidir.
  17. A

Yayın ve video kaydı için f p işlemci önerisi

Yeni sistem toplayacağım hatta hazır sistem alacağım. Bu sistemde delta force oynamayı düşünüyorum. Aynı zamanda video kaydı alacağım yada yayın yapacağım. 1080p 60 yayın yapmak ve aynı zamanda oyunu oynamak için nasıl bir sistem toplamalıyım. Aklımdaki sistem 7500f yada 7600 Asus b650m r yada...
  18. A

Sistemi ona göre dizicem
  19. A

Genellikle rekabetci fps oynayanlar icin 24 fhd 180hz mi yoksa 27 2k 180 hz mi daha mantikli olur. Yillarca 24 kullandim 27ye gecmek istiyorum. 27 de fhd biraz caciki goruntu verdigi icin mecbur 2k dusunuyorum.
  20. A

Aynı anda Bluetooth klavye ve kulaklık bağlama

Monster abra a5 17.2(tam emin değilim 11. nesil intel var oradan bluetooth sürümünü anlarsınız siz) kullanıyorum bluetooth güncel yani sanırım 5 di hatırlamıyorum. Anker soundcore life q30 kulaklığım var sorunsuz şekilde bluetooth üzerinden ses çıkışı alıyorum. Logitech k380 bluetooth klavye...
Geri