Arama sonuçları: *

1. hakan1987

Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz ve neden?

Opera kullanıyorum WhatsApp ve müzik kendi sol bandında ekran görüntüsü alma ve vpn reklam engelleme gibi eklentileri var. Ayrıca telefon ile entegre notları flow ile iki yerde de aktarıyor
  2. hakan1987

Öneri Hatay antakya için airfiber internet önerisi fps oyunları için

Airfiber Ping için hep sorun maalesef oyun oynamak için elverişli değil. Dizi film izlemek internetde gezmek için uygun
  3. hakan1987

Bu hat değerleriyle ne kadar hız alırım

En yüksek 70 alınabilir diyor modemin zaten 70 alincada deli gibi kopar 50 Mbps paketi kullan
  4. hakan1987

Türk telekoma TTNet modemi olur mu

Modelini YouTube yaz izleyerek yap
  5. hakan1987

Altyapı testi sonucunda hız 0kb gözüküyor

Bu fiber dağıtıcı kutusu fiber var
  6. hakan1987

Altyapı testi sonucunda hız 0kb gözüküyor

Fiber yeni aktif olmuş telekomu arayın
  7. hakan1987

Gibirnetten Milenicom'a geçiş

Bekleyeceksin malesef
  8. hakan1987

Türktelekom ax1800 verdi ama ben tenda v300 kullanmak istiyorum mümkünmüdür ?

Ttkom verdigi nodeme ethernet kablosu tak diger ucunu tenda ya wlan yazan porta bagla tenda ya reset at kurarken router olarak ayarla baglamak istediğiniz cihazi tenda wifi uzerinden bagla (ttkom ile ayni wifi adi yapma) YouTube de tenda router olaak kurmak diye araştırma yap vardir. sadece...
  9. hakan1987

Bende GİGAFİBERLİYİM

Turknet kapsama haritası resmi bir site degil gonullerin yaptigi site cok guvenmeyin
  10. hakan1987

Fiber internet modem sorum var

İlla Kendi modeminizi kullanacaksaniz ethernet ile baglayip router özelliği olan modemi internet dagitici olarak kullanabilirsiniz.
  11. hakan1987

Türktelekom ax1800 verdi ama ben tenda v300 kullanmak istiyorum mümkünmüdür ?

Ttkom verdigi modemin ozellikleri daha iyi duruyor wifi 6 tenda v300 wifi 5 ve vdsl modem uygun olmaz. İlla kullanacaksan ax1800 modemden ethernet kablosu ile tenda modemin wlan kismina bagla tendayi router olarak ayarla bu şekilde kullan tenda dağıtıcı gorevi yapar
  12. hakan1987

Yardım Türk telekom altyapı

1. evet devam eden tahhüt bozulmadan üst pakete geçersin. 2. vdsl telefon kablo hattı uzerınden gelir 3. bence 50 al kopma olmayacak değerler varsa alt yapına göre 75 alırsın 50 lilik tarıfeye gecer modemı kurarsın baglantı degerlerını bırılerıne sorarsın (ben yada başkası 75 alınır mı diye)...
  13. hakan1987

Önemli değil (y)
  14. hakan1987

Bende GİGAFİBERLİYİM

keşke benim olsa:LOL:
  15. hakan1987

Senin tahhüt devam ederse telekom bittiyse Netspeed biraz daha iyi gibi duruyor
  16. hakan1987

Kullandığınız firmayı arayıp ekip isteyin modeme kadar baksınlar modemde bir sıkıntı olabilir
  17. hakan1987

Kablo ile bağlanmayı deneyin etrafta 2.4 ghz modem varsa sinyal kirlenir
  18. hakan1987

Hat değerleri düzgün 18 mbps hız alıyorsunuz paketiniz ne
  19. hakan1987

Comnet çok iyi firma değil sorun çıkarsa sıkıntı olur
Geri