Arama sonuçları: *

1. C

NO SIGNAL/ CABLE NOT HATASI

benim ekran kartı bozukmus değiştirdim düzeldi
  2. C

RAMPAGE HYDRA R6 PLUS SWITCH DEGISIMI

merhaba arkadaslar rampage hydra r6 plus klavyemin tab tuşu çalışmamaya başladı yeni switch sipariş ettim fakat nasıl söker nasıl takarım bilmiyorum sanırım bazı klavyelerde switch'i direkt çıkarıp yenisini takabiliyormuşuz bu da onlardan mı
  3. C

NO SIGNAL/ CABLE NOT HATASI

2 saattir uğraşıyorum klavye mouse ve kasadaki her şeyin ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor 2 farklı dönüştürücü ve vga kablosunda denedim monitör değiştirdim olmadı işlemci anakart yeni acaba ondan mıdır daha driver kurulmadı Bios pili tak çıkar yaptım Ramlerin slotlarını değiştirdim birini...
  4. C

FIBER GELDİ AMA GÖZÜKMÜYOR

Merhaba yaklaşık 2 ay önce evimin önüne Turk telekom fiber döşediler ve 5 metre aşağımda fiber kutusu var sokağın köşesinde Turk Telekom'u aradığımda Hem Vdsl hem Adam altyapısı olduğunu 85 mbps'a kadar hız alacağımı fakat 85lik paket olmadığı için 50 vereceklerini söylediler. Diğer tüm Türk...
  5. C

İ5 7500 İŞLEMCİLİ ALACAĞIM

i7 6700 mü i5 7600 mü daha verimli olur benim için
  6. C

elimde işlemci yok ama o yüzden
  7. C

anladım sağolun
  8. C

Kusura bakmayın el alışkanlığı da bi arkadaş bana 7. nesil takman için güncellemen lazım dedi
  9. C

İ5 7500 YA DA 7600 İŞLEMCİ ALACAĞIM YARIN AMA ANAKARTIM MSİ B150M-PRO VDH DAHA ÖNCE İ3 6100 KULLANIYORDUM SANIRIM GÜNCELLEME YAPMAM LAZIMMIŞ FAKAT BENİM ELİMDE ŞU AN TAKACAĞIM Bİ İŞLEMCİ YOK NE YAPMAM LAZIM SİZCE 1605729638 Ayrıca sanırım i7 6700k ya da 6700 alırsam direkt takabilirmişim doğru mu
Top Bottom