Arama sonuçları: *

• Users: Abbo
  • Order by date
  1. A

Güvenlik kamerası tavsiyesi

2 iç 1 dış mekan kamerası lazım. 5-6 bin tl civarı diyelim.
  2. A

Güvenlik kamerası tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Dükkan için güvenlik kamerası alacağım. TP-LINK Tapo C200 ve C210 gördüm. C210 2K diyor ama c200 e göre görüntü kalitesi daha kötü yorumlarını gördüm. Birde TP-LINK bulut üyeliğiyle kayıt alıyormuş. Aylık ya da yıllık bazda ne kadar kullananınız var mı? Tavsiye eder misiniz?
  3. A

Modem tavsiyesine ihtiyacım var

Farkı ne bilmiyorum ama sorayım teknoloji mağazasındakilere 😂
  4. A

modemler pek bozulacak ürünler değil ya hadi hayırlısı artık :) şarjlı bir modeli varsa onu alacağım
  5. A

Dermoailem.com Güvenilir Mi?

Eczanelerden supradynle çok benzer farklı firmaların ürettiği daha uygun fiyatlı ürünler var. Onları da kullanabilirsiniz onlarda %100 gerçek ürünler. Nerdeyse içeriği supradynle aynı sayılır
  6. A

Teşekkür ederim
  7. A

Dermoailem.com Güvenilir Mi?

tavsiye etmem. Gidip eczaneden alın, daha pahalı ama %100 orijinal şekilde ilaç depolarından geliyor ürünler. Sağlık sonuçta bu
  8. A

Türknet’ten sorgulayınca VDSL gözüküyor. Hepsinde aynı mıdır?
  9. A

Arkadaşlar merhaba iş yerine yeni internet bağlatacağım sıfırdan. Modemi kendim almak istedim. Mediamarkt, Teknosa veya Vatan’dan alabileceğim modem tavsiyeniz var mıdır? Birde VDSL mi ADSL mi almam gerekiyor hiç bilmiyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Birde ek olarak elektrik gittiğinde...
  10. A

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

benim sistem kurtarmaz o zaman. muhtemelen o kadar tüketimi olan bir oyun oynamam fakat iş için kullanmam gereken programın sürekli olarak açık kalması lazım ve kasma ve donmanın olmaması gerekli.
  11. A

Teşekkürler bizim iş olmayacak o zaman. En iyisi mini pc ya da notebook almak.
  12. A

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2 ekrana bölmek istiyorum, yani 2 farklı monitör alacağım. Her monitör ayrı işlem yapsın ayrı bilgisayarlar gibi takılsın istiyorum. Monitörlerin birinde oyun ekranı açık olur muhtemelen. Diğerinde ise kendi iş yapacağım program açık olur. Bilgisayar...
  13. A

Cafe için ses sistemi tavsiyesi

Arkadaşlar herkese merhaba, ufak bir dükkan açıyorum yaklaşık 120m2 kadar bir yere hoparlör ve mikrofon alacağım. Tavsiyeniz var mı F/p ürünleri?
  14. A

Discord alternatifi uygulama önerisi

Teşekkürler hemen bakıyorum. 1730919526 İyi de bu roblox hesabı istiyor. Roblox hesabım yok, oluşturmaya çalışsam bile roblox yasaklı değil mi?
  15. A

Discord alternatifi uygulama önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Discord kapandığı için alternatifi bir uygulama arıyorum. Yayın açıyorum ve arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Ekranımı paylaşabileceğim, sesli şekilde konuşabileceğimiz ve paylaşımın ikimizin arasında sınırlı olabileceği şekilde ayarlanacak bir platform var mı? Zoom...
  16. A

🔞TOGG yıl sonunu beklemeden ZAM yaptı!

Türkiye de olan versiyonlarını kastetmiştim. Ulaşılamayan aracı klasman almaya gerek yok zaten.
  17. A

Onun klasmanın da golf R var, 3.5 m civarı falandı. Fiyatına göre rakipsiz araç. O kadar param olsa tereddütsüz alırım.
  18. A

M2 SSD Tavsiyesi lazım

Herkese teşekkür ederim, aklımda az çok bir fikir oturdu.
  19. A

1.5 civarı güzel suv araçlar var. 1.2m i20N var az buz para değil tabii.
  20. A

M2 SSD Tavsiyesi lazım

Formatsız olarak yeni alınan ssdye geçirmenin yolu yok değil mi? Ben açıkçası tak çalıştır yapmak istiyordum. Depolama yetersiz gelmeye başladı çünkü.
Top Bottom