Arama sonuçları: *

1. M

Uygun fan profili nasıl olmalıdır?

Ben şu şekilde ayarladım 50 derecede %20 60 derecede %40 70 derecede %60 80 derecede %80 şeklinde ayarladım. Ama fan ömrü için bir zararı olur mu bilemedim
  2. M

Uygun fan profili nasıl olmalıdır?

Arkadaşlar selam, ekran kartı için en uygun fan profili nasıl olmalıdır? Ben default şekilde kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var witcher3 ultra ayarlarda ekran kartım 74- 77 dereceler arasında gidip geliyor. Bu sıcaklıklarda fan hızım ize %55 -60 arası çalışıyor. Bu fan hızlarının msi...
  3. M

Windowsta sorun yaşıyorum.

Arkadaşlar, sorunlar pesimi bırakmıyor. Simdi sorun su windows defenderda tarama ya da herhangi bir sey yapacagimda israrla su ekrana geliyor giremiyorum.
  4. M

Çözüldü✓ Bir odadaki internet diger odadaki portta nasil kullanabilirim?

Bilgisayarımı sahsi odama kurdum. Bu yüzden lazimdi da çözdüm yaptim. Teşekkürler
  5. M

Çözüldü✓ Bir odadaki internet diger odadaki portta nasil kullanabilirim?

Arkadaşlar selam. Simdi bizim oturma odasında modem var. Bu modemi benim odadaki porta takınca internet yok. Buraya kadar tamam. Şimdi ben benim odadaki porta interneti nasil yapabilirim. Yani benim odaya modemi taktığımda internet nasil olur hale gelir.
  6. M

ekran kartı fan hızı nasıl ayarlanır

Ben de auto 0 yazıyor fan çalışmıyor şuan. Yüke girince mi caliscak fanlar
  7. M

Pc yi kurdum. Monitörün altindaki hicbir yere basamıyorum.

Herkese cok teşekkürler yanlışlıkla sorunu düzelttim .
  8. M

Hazir sistem almistim. Bakacağım artik
  9. M

İşe yaramiyor windowsta bi sıkıntı var sanirim güncelleme de yapmiyo
  10. M

Mouse klavye yaziyir bi problem yok ama mousei baslat menüsüne getiriyom açılmıyor. Takvime geliyom açılmıyor. Ayarlara girmeue calisiyom acilmiyor
  11. M

Hocam hayir. Masaüstü ekraninda
  12. M

Windows, cihazinizin donaniminin değiştiğini bildirdi. Hata kodu 0xC004F211 bu yazıyor ben anlayamadim
  13. M

Arkadaşlar selam. Bigisayari kurdum monitörü taktım ekran geldi. Ama masaüstünün en sag ve en soldaki hicbir seye dokunamıyorum. Açılmıyor takviminden saatine baslat menüsüne kadar sebebi nedir? Yardimci olur musunuz
  14. M

Yardım Gaming gen tr bazı garanti belgeleri yok

evet aradim sorun olmaz dediler. Cok teşekkürler herkese
  15. M

İnşallah böyledir çok sağolun 1606155815 ar yarın arayacağım inşallah bakalım teşekkürler
  16. M

her yerine baktım her yerine yok bulamadım
  17. M

e Estağfurullah
  18. M

Baktım hocam yok ya anlamadım gitti 1606154954 Faturası var mailde 1606154983 İnşallah böyledir ama diğer her parçanın var sadece bu iki parçanın yok bu yüzden işkillendim
Top Bottom