Arama sonuçları: *

1. R

600 Liraya 20 ay garantili Arctis 7 2019 edition aldım.

Evet bende şu anda. Çok çok temiz geldi. Şüphelenmiştim ben de ilk etapta ama şu anda gayet mutluyum :)
  2. R

Hepinize büyükçe teşekkürler. Dolap uygulamasında güzel bir arkadaşımız satıyordu. Kendisinden aldım.
  3. R

İnan, hiç anlamadım. Garantisiz ikinci elleri bile 800-1k arasından başlıyordu. Param kalmayınca Allah'ın bir jesti olsa gerek.
  4. R

Sanırım bütün şansımı burada kullandım. Sıfır fiyatı en düşük 1700 lira olan bir kulaklık. Çok garip vallahi.
  5. R

İndirimden Monitör Aldım Sizce Nasıl

AOC müthiş bir marka. Gözünüz kapalı alablirsiniz. Fakat yükseklik ayarı yok o monitörde. Sizi rahatsız etmez umarım bu.
  6. R

Sizce hangi monitörü almalıyım?

AOC 24g2u kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir model. Ve görünüsü de çok güzel. IPS ekran aynı zamanda. Ama diğerlerine göre bu kadar fiyat farkına değmeyebilir. Viewsonic iyi gibi. Şimdiden hayırlı olsun.
  7. R

ACİLYARDIM Asus yazısından sonra saçma çizgiler geliyor.GTX 1660 SUPER

Selamlar, lol oynarken birden ekran gitti. Ses vardı ama ekran gidiverdi. Kapatıp açtığımda ise böyle bir görüntü ile karşılaştım. Görüntü olunca ekran kartına gidiyor akıl. Ssd midir diye düşündüm ama neden ses vardı o zaman? Çok bir bilgim yok sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekran...
Top Bottom