Arama sonuçları: *

1. doudekapp

Detroit: Become Human (vk error device lost)

Hayır en güncel sürüme şu an sahibim ve bu hatayla karşılaşmaya devam ediyorum.
  2. doudekapp

Detroit: Become Human (vk error device lost)

Merhaba dostlar detroit: become human oynarken (vk error device lost) böyle bir hata ile karşılaşmaktayım. Yaklaşık olarak 8 saat oyunu oynadım ve "Capitol Park" bölümünde böyle bir hatayla karşılaşmaya başladım. sistem özelliklerim; R5 5500 RX6650XT 16GB Ram
  3. doudekapp

Asus x550jx Notebook Ses Kartı Sorunu

Merhaba arkadaşlar notebook'umda format sonrası basların tizlerin yok olduğunu ama mikrofon kalitesinde pek bi sorun olmadığını farkettim. Bilgisayara BT kulaklık taktığımda da kötü ses veriyor. Kullanmış olduğum kulaklık steelseries arctis 3 yıllardır hiçbir sorun yaşamıyorum. Ayrıca tüm...
  4. doudekapp

Aoc 24g2u sıkışmış piksel

onlar ölü pikseller için geçerli değil mi?
  5. doudekapp

Aoc 24g2u sıkışmış piksel

Merhabalar, 10 gün önce aldığım AOC 24g2u model monitörümde 1 adet sıkışmış piksel bulunmakta sadece siyahta belli olan sol üst köşesinde yeşil nokta bulunuyor. Zamanla geçer mi servise götürmeli miyim?
  6. doudekapp

7000TL notebook önerisi

Merhaba arkadaşlar daha önce bu konu açılmış fakat güncel konu olması açısından tekrar açmak istedim. Bir laptop almalıyım fakat kargoyla uğraşmak istemiyorum çünkü oldukça aciliyeti bulunuyor en geç pazartesi sabah 10 dan önce elimde olması gerekiyor bu yüzden görerek almalıyım. Yardımcı...
Geri