Arama sonuçları: *

1. R

Bütün kulaklıkları araştırdım bu kulaklıklardan hangilerini alsam bakarmısınız ?

knka diğerlerinin görüntüsü olsun fiyatı olsun sence alınmazmı
  2. R

Bu Kulaklıklar fiyatına göre çok iyi değillermi ?

3. kez kulaklık kırışım bu sefer pek para vermiyecem bütün kulaklıkları araştırdım oyuncu kulaklıklarını 400 450 civarı olup 200 250e bulunan şu kulaklıklardan hangisi alınır bakarmısınız -Yookie Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Telefon Uyumlu Kulaküstü Gaming Kulaklık Siyah Renkli LED Pc/ps4/xbox...
  3. R

Bütün kulaklıkları araştırdım bu kulaklıklardan hangilerini alsam bakarmısınız ?

3. kez kulaklık kırışım bu sefer pek para vermiyecem bütün kulaklıkları araştırdım oyuncu kulaklıklarını 400 450 civarı olup 200 250e bulunan şu kulaklıklardan hangisi alınır bakarmısınız -Yookie Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Telefon Uyumlu Kulaküstü Gaming Kulaklık Siyah Renkli LED Pc/ps4/xbox...
  4. R

Eski monitörümde hdmı çıkışı yok

Ekran kartını çıkartım fakat anakart gene görüntü vermiyor normalde vermesi lazım değilmi
  5. R

Msı optix g241 23.8 inç monitör aldım nasıl sizce
  6. R

Apu sistemler ne oluyor
  7. R

Anakarta takıncada vga çıkışı işe yaramıyor Monitörüm yolda şuanlık bi çözüm yokmu
  8. R

Knki şöyle benim monitörde hdmı yok eskisinde yeniyi itopya geç getiriyor Şimdi vga çıkışı ekran karta yok Bende ekran kartı çıkartım vga çıkışını ana karta taktım fakat görüntü gelmedi
  9. R

Eski monitörümde hdmı çıkışı yok Msı sipariş verdim hala gelmedi Yeni sistemimi nasıl açabilirim vga çıkışla Anakartla denedim olmadı
  10. R

İtopya rezaleti iptal etmek ayrı dert beklemek ayrı

Kargomu almanın veyahut paramı 1 ürünü iptal ettim para yok diğeri gelmiyor
  11. R

İtopyaya ulaşan varmı?

Nefret ettim itopyadan bu Ne biçim şirket
  12. R

İtopya rezaleti iptal etmek ayrı dert beklemek ayrı

Çözümünü bilen yokmu?
  13. R

İtopyadan monitörün hızlı gelmesi için hangi yola başvurabilirim?

İlki 6 gün sürdü bununda o kadar sürmesinimi bekliyim ayrıyeten bi ürün aynı gün kargoya veriliyor çoğukez 1606761566 90kişi sıra var diyor 1606761593 O Ne şans 1606761609 Niye böyleler
  14. R

6 gündür bekliyordum o ürüne baya indirim geldi tekrar verdim 2 gündür bekliyorum
  15. R

Monitör hala gelmiyor Ne yapmalıyım
  16. R

Amazon’da ortalama kaç günde ürün geliyor ve sıkıntıları varmı

Amazon’dan alışveriş yapmak güvenilir mi geri iade işlemi ve kargo süreci nasıl işliyor ordan alışveriş yapan varmı?
  17. R

Hepsiburada için indirim kuponu varmı ?

1700tl knki
  18. R

Hepsiburada için indirim kuponu varmı ?

Fazla para vermyim kupon bilen varsa yazarmı Monitör alacağım.
Top Bottom