Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Pierre Cardin Kazak & Trikolarda Güzel Fiyatlar 200₺-500₺

Kot gömlek mi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  2. P

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dostlar sa 1599a bırakıyorum düşünen varsa. Kapalı kutu siyah renginde.
  3. P

Temudan alınacak en iyi mouse

Sensör. Ve kötü olamsa da atılan mousetaki sensörün yerini asla tutamaz.
  4. P

3311 var onda
  5. P

Apex satıyorum 1500e düşünürsen 2 güne elimde olacak siyah modeli
  6. P

Aula f75 tekrar Stokta

açgözlü mümin kardeşim benim
  7. P

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

2800e satmıyo muydun la ahsdhsadfad
  8. P

Yok hocam ben satacam x15'i inşallah. Açmayacam direkt kapalı kutu verecem birine.
  9. P

Agam ben x15 aldım o da dağıtıma çıkacak pazartesi falan muhtemelen x20yi denemedim daha.
  10. P

🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26gr 484 TL

Aga dediğin gibi dikkat ederek tekrar sürdüm 13900 aldım r23ten mükemmel çalışıyor. Valorantta falan 92 derece gören laptop 71i geçmedi. Ekran akrtıda 52 derecede çalışıyodu :D
  11. P

Senin kadar ucubesini görmedim ** Allah yardımcın olsun gerçekten sen git uyu sabah işe gidiceksin. :D Muhtemelen benim gibi mühendislerin altında getir götür işleriyle uğraşıyosundur. Bu kafayla anca onu yaptırırlar sana.
  12. P

Benmerkezci dedi bir de ahahashdh Olay benmerkezcilik çıkar değil. Fırsatçılık yapıyosun bunu kabul edeceğine hala laf sayıyosun Allah yardımcın olsun bu kafayla 28e nasıl geldin bir fikrim yok.
  13. P

Teşekkürler Bir şey daha yazmıştım oan da bvakar mısın ramlerle alakalı
  14. P

Ya ilk sürdüğümde 85 watt çekti 90 derecede seyretti ikinci gün perfromans kayıpları yaşamya başladm hemen. uzunlamasına sürüyorum direkt bloğu yapıştırıyorum üstüne 1732269742 Yanlış mı sürdüm acaba 1732269827 Bir de konudan bağımsız Sk hynix 16 gb 4800 mhz ramler var yanında Vatandan Crucial...
  15. P

mx6 var 4 gram daha pumpot oluyor
  16. P

Laptopta pump out yapar mı bu
  17. P

Beni geren bir durum yok arkadaşla dalga geçer gibi 0 üründen aldığı paraya istiyorsun ki tr de bulunmayan bir ürün. Senin yaptığın hazıra konmak oluyor benim fırsatçı olduğumu nereden çıarkdın burda? .d Yazık valla acıdım sana git sağda solda yalvar bulrusun belki.
  18. P

Ramlerde uyum sorunu olur mu?

Beyler sa laptopta Sk hynix 16 gb 4800 mhz ramler var yanında Vatandan Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 ramleri aldım indirimdeydi. Sorun yaşar mıyım? Laptop Acer nitro 5.
  19. P

Çözüldü✓ Aula F75 Hakkında Yardımm

2.4 ghz'ye aldığın yerdeki clipsi ortaya çek kullanmadığında ya da pcyi kapadığında
  20. P

Yardım ASUS VG249QM1A monitörüm hatalı çıktı

Yenbi aldıysan iade et direkt uğraşma asla. He iade kabul etmezler ise de şikayette bulun.
Top Bottom