Arama sonuçları: *

1. S

Windows 10 parlaklık ayarlayamama sorunu

mönitör menüsünen ayarlanabılıyor fakat mönitören ekstra bir şey yapmama rağmen masaüstünde oyunda vs otomatik olarak parlaklığım düşüyor
  2. S

Windows 10 parlaklık ayarlayamama sorunu

Merhabalar ben yeni donanım arşivi sistem 4 aldım sorunsuz bir biçimde windows vesayire kurdum ekran kartı sürücleridir fln hepsi eksiksiz kurulu ama bir türlü parlaklığımı ayarlayamıyorum youtube vs üzerinden bir çok video izledim hiçbirisi sorunumu gidermedi sorunumu çözmekte bana yardım...
  3. S

Hangi monitör alınmalı

Fiyat performans monitorlere baktigimda 2 tane tercih var ama hangisini almaliyim soruma youtbeden bir cevap alamadim cunki karsilastirmalari yok 1. Monitor https://www.incehesap.com/james-donkey-jd24fg1ms144-24-1ms-144hz-full-hd-freesync-gaming-monitor-fiyati-46272/ 2.monitor...
  4. S

Hangi gtx1650s alınmalı

teşekkür ederim knkm son bir sorum olucaktı bütçe ikisini de yetiyor palit mi galax mı ? çünkü galax ın tanınmaması beni bı tık korkutuyor sana güvenerek karar vericem
  5. S

Hangi gtx1650s alınmalı

bende biraz araştırdım izlediğim bir videoda soğutma bloğunun kücük olduğunu söylüyorlardı sıkıntı olurmu ve inno3d modelle aralarında ne kadar fark vardır ? 1605986281 inoo3d ile arasında ki performans farkı tahmini olarak nedir ?
  6. S

Hangi gtx1650s alınmalı

Merhaba abdullah abini önerdiği sistemdeki inno3d gtx1650super ler hiçbiryerde kalmamış ona yakın fiyat larda aynı perfromans verebilecek hangi ekran kartını alamalıyım ?
Geri