Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Palit GameRock RTX 5080 60048 TL

haklısın hocam eski seride elmas tasarımdan dolayı tuttu gamerock bu kart kaliteli ona lafım yok lakin bu şekilde inno pny modellerinden pek farkı kalmamış
  2. C

🔥İndirim GamePower WarCry Edge 1x Fan Akvaryum kasa 3800 TL !

allah aşkına şu kasalarınızdaki koruyucu folyoyu çıkarın o kasalar neden temperli cam estetik açısından :) folyolu kasa görünce midem bulanıyor resmen
  3. C

G733 VS HS80 WIRELESS

g733 hs80 rakibi değil g733 orta sınıf bir kulaklık hs80 ile logitech tarafından birsey karsılastırmak istiyorsan o model g pro x olur
  4. C

Arc B580 vs RTX 4060

B580 açık ara güçlü bir kart ondan değişim şansın yoksa yapacak bir şey yok.
  5. C

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

Parayı veren düdüğü çalar diye bir söz var, arkadaşlar haklı vakıf olduğu için her türlü bilgiyi alır yerinde olsam anladığım kadarıyla ya o bölümü sevmiyorsun yada okumak istemiyorsun eğer başka düşündüğün bir dal varsa çift dal yada açık öğretimden başka bir bölümü de aynı anda bitirebilirsin...
  6. C

Laptop ne kadar masraf yaptırır

şarj ucunun doğrultulma ihtimali var kurtarılabilir kurtarılmazsa adaptörün 2 parça halind emuhtemelen o kısmın yenisini alırsın 200-300 tl birseydir maksimum. Hoparlörün oradaki çatlağı kasayı parçalayıp iç tarafından sağlamlaştırma yapması lazım normalde bilgisayarcılar makım temizlik...
  7. C

Gameloop donma sorunu

Emülatörlerde bu donma sorunu genel olarak hyper v hatasından kaynaklı oluyor, biraz araştır çözümleri dene hocam aynı problemleri bende yaşamıştım 3-4 ay önce
  8. C

Xiaomi 14 sallayınca kamerasından ses çıkıyor

ois birkaç arkadaşımda da bu kadar ses veriyordu hele ultra modelindeki ois sesi 2-3m mesafeden duyuluyor sallayınca.
  9. C

7 AY GARANTİLİ SİSTEMİMİ KAÇA SATMALIYIM?

İslemcı ekran kartı sıfır fiyatını hesaba katarak zaten o kasayı 13.5a hemen hemen alabiliyorsunuz 2. el ürüne sıfır fiyatı beklemek ? 10bin falan veren varsa bekleme ver geç derim. Bu arada lafım size değil bizim millete özgü bu olay ikinci el ürününü sıfır fiyatı ve üzerine satma umudu.
  10. C

Kapattım.

Aga bu tarz insanları hiç bi yerde barındırmamak lazım banlasınlar arkadaşı rica etsek utanmadan konu açmış birde kendini savunuyor
  11. C

Yardım Ipad air 13" M2 garip ses sorunu.

bobinlerden geliyordur muhtemelen buzzing yada cw tarzı bir ses sizin dediğiniz yüke girince çıkmasından bunu anlıyorum ve bu tarz seslere garanti çok müdehale etmiyor cihazları geri gönderiyor.
  12. C

Kulaklığın tamirini nasıl yapabilirim?

bu tarz yapıştırıcı işinizi çözer çok fazla sürmenize gerek yok 1-2 damlası tutar
  13. C

🔥İndirim Darmoshark K3 Pro Numpad Wraith Stoklarda!!!

adamlar %68 75 klavye iteliyor arkasından klavye parasına bunu satıyor yakında klavye f tuşlarını da satarlar ayrı bir şekilde şaşırmam :)
  14. C

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Yerinde olsaydım arabanında değer kaybını düşünerek, çamurluğu boyasız göçük düzeltme ile kurtarırdım boyasında hasar gözükümüyor kapılar çok belli olmuyor fakat onlarda boyasız göçük düzeltmeye ilave lokal boya ile kurtarılır, kaput kesinlikle doğrultulacak doğrultulmadan kurtarılmaz orayada...
  15. C

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Agacım o fiyatları savunanlar senin hakkını da savunuyor merak etme asıl sen çok bilmiş gibi adamlara sallayacağına git firmadan bayilik al ne fiyat iskontoları dönüyor sonra görürsün.
  16. C

gelir merak etmeyin, alsatçılar piyasadan çekilince o firmalar o ürünleri çeyizlerine saklamayacak :)
  17. C

Aynı performansı neden 10-15 bin fazla vererek alasınız bunu sorun kendinize :) o fiyat farkına konsol alınıyor
  18. C

distribütör mrsp fiyatından almıyor zaten arkadaş haklı dediklerinde yoksa distribütöre gerek yok herkes yurt dışından alır ürünü üretici bayisine malı gönderirken bu tarz maliyetlerin bir kısmını yada tamamını iskonto yaparak gönderiyor.
  19. C

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

ön tampon değişim(10-13 boyasıyla), ön far değişim(10), kaput çamurluk sol iki kapı boya parça başı 3-4 bin tutar
  20. C

Fanı dogrumu takmışım

küçük bir ipucu fanın kabloları hangi yüzündeyse o yönden havayı emer diğer taraf çeker bu mantıkla istediğin yere fan takabilirsin. 1738172829 evet haklısınız hocam kafam karıştı benimde şuan dışarıdan içeriye hava almaya çalışıyor haklısınız yukarıda yanlış bilgi verdim
Top Bottom