Arama sonuçları: *

1. M

Topladığım i7 10700K + TUF GAMING RTX 3070 sistemin artı ve eksileri nedir?

Teşekkür ederim. Hepsini not alacağım tabi araların da eleme yapacağız İntel veya amd dersem hangisi sizce ?
  2. M

Tavsiyelerinizi her zaman önem veririm lakin sadece ana parçalar ile kalmasın ekipman olarak klavye maus kulaklık olmadan. Ana bileşen, kasa, soğutucu ve monitör olarak tavsiye yaparsanız sevinirim. Böyle olunca da 19- 22 olabilir Teşekür ederim 1606054415 Tabi ki öğle ama ben tutar am4 soket...
  3. M

O konuda haklısınız ama amd ne zamana kadar soket aynı yapacak bunun garantisi verdi mi bilmiyorum
  4. M

Anakart konusun da dediğini gibi tuf ve msi bakılabilir. Zaten ya 10700k yada 7 5800x olacak, bana intel daha ağır geliyor nedenini de bilmiyorum 😀😀
  5. M

ASUS KALİTESİMİ LG KALİTESİMİ

Bende bu aralar sistem toplamaya çalışıyorum sistemime bu ekranı düşündüm https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aql1a-1ms-175hz-2k-freesync-ve-g-sync-uyumlu-dp-hdmi-gaming-monitor.html#odeme-secenekleri
  6. M

Evet var mı bu sistem için anakart tavsiyeniz Teşekkür ederim
  7. M

Anakart araştırabilir bana da çok geldi Ekran kartı konusun da takıntım var Asus msi gibi 😀😀 Ekran olarak kavisli düşünmüyorum düz ips va paneller de çok fark yok diye aklım da ama 🤔🤔 1606052258 Teşekkür ederim ilk başta Amd 5x işlemci ve rx 6x kart aklımda idi. Kart yönün de yazılım...
  8. M

Video incelemesine baktım da baya üst sekment fiyat da bir kasa için fazlama geldi sizin kasanız da güzel
  9. M

Rog yerine buna yakın hangisini önerirsiniz Ekran kartı PCI 4 ve m2 en az 2 adet olmak şartı ile 3070 bekleriz sizce eksik yada fazla bir şey yok sanırım bu ikisinin dışın da Teşekkürler yorum için
  10. M

merhaba değerli arkadaşlar şu aralar toplayacağım sistemin özelikleri bu şekil de sizlerin de öneri tavsiyelerini beklemekteyim. Benim mantığım şu bir kere alayım tam alayım uzun yıllar kullanalım. Eksiklerle 25 K yı bulacak çok çok güzel para ve bu paralar yatırılması sonucu en az 6-7 sene...
Top Bottom