Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Türk Telekom'a nasıl laf anlatacağım?

düzeleceğini bilsem değiştireyim operatör de aynı hikaye olmasından çekiniyorum
  2. Pulsar

Taahhüt sürem 1.5 yıldı yani 6502 numaralı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 52. maddesinin 4. fıkrasına göre bir cayma bedeli ödemem. Üç ay gibi bir süredir bu pakede geçtim. İndirim bedelini ödeyip kurtulabilirim ama altyapıların hepsi Türktelekom altyapısı, ADSL/VDSL tipi altyapıdan...
  3. Pulsar

10 gündür internetim sürekli kopuyor, olduğunda da hızım, özellikle ping değerlerim yerlerde oluyor. 5-6 defa arıza kaydı açtım. Birkaçında sorun bulamadık diyip kapatıldı, bir tanesinde bir kablo değişimi yapıldı falan yazmışlar, birinde de evinizde olabilir randevu alın tarzı bir şey yazıyordu...
  4. Pulsar

🔥İndirim Araba için Kar Çorabı 659tl düşmüş

almasan en azindan nerede gidip nerede gitmeyecegini bilirsin arabanin, aldiginda gidecegi varsa da gitmiyor
  5. Pulsar

Yardım 2015 1.4 TSİ Golf 7 122 HP alınır mı?

exper de mesele değil o bölgenin insanı mala değer vermez hor kullanır gerisini sen hayal et
  6. Pulsar

M2 ssdmin yanına bir de sata ssd arıyorum

Fiyatlar uçmuş 500gb düşünüyorum ama iyi fiyat olursa üstünü de düşünebilirim öneri bekliyorum.
  7. Pulsar

300000 tl ye kadar araç ne alınır ?

O paraya otomatik olmaz kanka maalesef bulabilirsen efsane kasa corolla ya da hyundai accent döküm bloklu kasa yumurtadan sonraki çok sağlam olurlar. Aman diyim tempradır unodur carttır curttur bir şey alma.
  8. Pulsar

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Focus kanka bu paranın aracı bana kalırsa boş dolu fark etmez hangisini düşürebilirseniz. Mesela https://shbd.io/s/3VnFTAI5
  9. Pulsar

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Doğru. Soruya çok basit cevap bulabilirsiniz. Sokakta kaç Tonale görüyorsunuz günde? Bunlar parça ve tamirciyle doğru orantılı şeyler Alfa arabası sanayiyi değil servisi sever.
  10. Pulsar

Yardım 2015 1.4 TSİ Golf 7 122 HP alınır mı?

Manuel Golfü aldıktan sonra satarken zorlanırsın. Özellikle kilometresi standart kullanımda 2-3 yıl içinde 200 bini geçecektir. Tamam daha güvenli diyebiliriz manuel şanzıman için ama hem kilometresi yüksek hem de manuel aracı golfte tercih sebebi yapamazsınız. Yukarda İnsignia atmışlar ilana...
  11. Pulsar

A3 mü passatmı tercih etmeliyim

Son bütçen ne kanka? Kriter belirtirsen ikiyi çeşitlendirelim ikisi de pek iç açıcı değil.
  12. Pulsar

2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

Ekonomi muhabbeti dönüyorken ekleyeyim 3-5 litre az yaksın diye ben o paralara Civic almazdım, iki milyona araç alıyorsanız yakıtın bu kadar hesabını düşünmeyin, son sıkıntınız olmalı.
  13. Pulsar

Renault Megane VS Kia Ceed

Klasik biriyseniz Megane iyidir opsiyon ve özellik bazlı düşünürseniz Megane elenir Ceed'e yürüyün. Aralarında aman aman bir fark yok özellik ya da sağlamlık parça bulunabilirliği gibi konuları karşılaştırın.
  14. Pulsar

2 milyona araba önerisi

2 milyon civarında Alman arıyorsanız c200 adblue olmayan motorlarını, ya da CLA serilerine bakmanızı tavsiye ederim. SUV'da size de VW Tiguan, Seat Ateca öneririm. Şayet bu paralarda yeni model Mercedes BMW bulmak pek mümkün değil.
  15. Pulsar

2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

Accord öneririm sana da. Geçen bir arkadaş sormuştu bu paralara alman gereken araç sedan aradığında 1.5 Accord. D segment bir otomobil dediğin model yıllarında ve km aralığında bulabilirsin. Yine dediğin modellerde SUV bakarsan VW Tiguan, Seat Ateca 1.5 EcoTSI bakabilirsin o paralara 2022-23 FR...
  16. Pulsar

Öneri 650-700 bine kadar tam otomatik araç önerisi

Bu paralara alacağın bir clio 4 seni hasta eder. 700 bine kadar 2011 model üstü cliolara baktığında çoğu ya 200 bin kilometreden fazla ya da ağır hasarlı hikayeli araçlar. Bu paralar için çok fazla kriterin var. Kriterlerini en çok karşılayabilecek araç Punto ben senin yerinde olsam onlara bakardım.
  17. Pulsar

Ön iki tekeri değişim uygulaması nasıl olmalı

Jant ve lastiği birbirinden ayırmayı tercih etmem, hatta kış/yaz olarak değiştirirken de jantlarıyla beraber söker diğerlerini de jantlarıyla beraber takarım, iki çift jant seti gerektirir tabii bu. Senin dediğinde de jantlarla beraber arkaya almak daha mantıklı.
  18. Pulsar

180 binde passat alınır mı?

Bu araçlar turbo beslemeli araçlar motor ve turbo kontrolleri yapılarak al, 200.000 kilometreler falan sıkıntı değil de yaşıyla orantılı olsun, demeye çalıştığım senede 20 bini geçmiş araçlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalış, ama bunlar bütçe meselesi, daha üst kilometrelerde alacağız...
  19. Pulsar

Öneri 2 Milyona kadar max 10 yaş 150 bin km geçmeyecek araç önerisi

Satış sonrasında "sıkıntı" olarak nitelendirebileceğiniz tek ihtimal karoser parçaları, bunlar da şu anda bir problem değil ki Türkiye pazarı için en az 10 yıl civarında da problem olacağını sanmıyorum. Motoru Civic üstünde de bulunan 1.5 VTEC usta problemi yok. Garantisi devam eden bir araç ve...
  20. Pulsar

Öneri 2 Milyona kadar max 10 yaş 150 bin km geçmeyecek araç önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-aradigim-evi-buldum-acil-1275176146/detay bu aracı tavsiye edebilirim mercedes vesaire düşünürseniz de mentorluk yapabilirim 1764341495 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-1285637346/detay...
Geri