Arama sonuçları: *

1. S

Kuşum kapıya sıkıştı

Deme ya offf
  2. S

Kuşum kapıya sıkıştı

Sağol yardımın için veteriner için sabahı bekleyeceğim mecbur 1701298018 Fotoğrafa göre kanadından hasar almış benimki si boynundan aldı darbeyi
  3. S

Kuşum kapıya sıkıştı

Bu saatte veterinere nasıl götüreyim fikir almak için yazdım buraya
  4. S

Kuşum kapıya sıkıştı

Arkadaşlar iyi geceler papağanım kapıya sıkıştı ardından bağıra bağıra cırpındı kafesin üstüne kondu ayaklarında bir sıkıntı yok boyun kısmı kapının arasında kaldı elime alıp sıkışan kısımları kontrol ettim kırık falan yok ancak acı çekiyor , şuan kafesinde uyuyor normalde çok hareketli bir...
  5. S

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar fp olarak türknet başvurusu yaptım bakalım inşallah pişman olmam
  6. S

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi

Arkadaşlar iyi günler internet aboneliğim bitti 100 mbps ttnet kullanıyordum aldığım zaman uygundu şimdi baktım 100 mbps 410 tl , türknete baktım daha uygun sizin önerdiğiniz varmı türknete geçmeyi düşünüyorum
  7. S

Kulaklık önerisi bütçe 250 tl

Telefon için çok kaba durmaz mı bide mikrofona ihtiyacım yok müzik dinlemek için arıyorum
  8. S

Yok mu öneriniz arkadaşlar
  9. S

Kulaklık önerisi lazım

Arkadaşlar kulaklık bakıyorum varmı önerdiğiniz 250 tl ye kadar. Video , müzik dinlemek için kulaküstü olsun bi de telefon için yani oyuncu kulaklığı önermeyin
  10. S

Arkadaşlar kulaklık lazım video-müzik için. Kablosuz olmasın kulaküstü olursa daha iyi olur telefon için
  11. S

Selçuksport güvenilir mi

Sitesi de mi varmış neyse oradan izlerim artık sağol
  12. S

Selçuksport güvenilir mi

Arkadaşlar süper lig maçlarını izlemek için selçuksport indireceğim güvenilir mi yani virüs falan kapmasın telefon bildiğiniz güvenilir site varsa yazabilir misiniz
  13. S

Monitör sipariş vermek üzereyim

Arkadaşlar gündüz monitör tavsiyesi için bir post atmıştım buna karar verdim daha sipariş vermedim h.o g.o ? Bi de bu monitör 75 hz 1080 de açıyor değil mi çünkü bazıları 720 de 75,1080 de 60 veriyor varmı bir bilginiz
  14. S

700 TL monitör önerisi

Arkadaşlar monitör alacam bütçem 700 TL 1 lira üstüne çıkamam en uygun bunları buldum.Sizce hangisi eğer daha iyisini önerecek olan varsa yardımcı olursalar çok sevinirim - 21.5 inç ve üstü olsun - 75 hz olsun - 700 TL yi geçmesin
  15. S

Twitch donma saçmalığı

Arkadaşlar YouTube dan videoları 1080p60 donmadan izleyebiliyorum twitche girdiğim zaman yayını 160p de donarak izliyorum varmıdır bunun çözümü . Telefondan izliyorum.
  16. S

4 mouse arasında kaldım

Açıkçası MSI alacaktım en başta dediğim gibi çok parmak lekesi bırakıyor sonra bane alayım dedim yorumlarını görünce ondan da vazgeçtim kafam çok karışık rampage te biraz pahalı bana göre ama hiçbiri olmazsa ona yönelcem
  17. S

4 mouse arasında kaldım

Arkadaşlar sizce hangisi rampage bütçemi aşıyor ama yinede koydum. Bane sorunlu diyorlar, MSI da parmak lekesi bırakıyor incelemelerde gördüm diğerinden emin değilim sizce hangisi
  18. S

İtopyaya giriş yapamıyorum

Denedim olmadı nasıl bir.hata yav bu
  19. S

İtopyaya giriş yapamıyorum

Arkadaşlar itopyaya giriş yaptığım zaman bu hatayı veriyor modeme reset atsamda fayda etmedi VPN de kullandım düzelmedi varmı çözümü
  20. S

100 TL civarı mouse önerisi

Arkadaşlar kafamda 2 mouse var biri gamepower bane (100 TL ) diğeri MSI interceptor (110 civarı) sizce hangisi
Top Bottom