Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ GAMEPAD ALMAK İSTİYORUM AMA NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM

Aldım arkadaşlar Prime ile 2100 liraya geldi ürün. hepinize çok teşekkür ederimmmmm.
  2. D

hocam gördüğüm kadarıyla bu ürün pilli galiba. Pili değiştirmek mi gerekiyor yoksa şarj oluyor mu. Şarj oluyorsa aparat içinden mi çıkıyor yoksa ayrı satın almak mı gerekir? 1711881073 Uzun vadede üzmeyecek bir şey istiyorum ve görüntüsünü de pek beğenmedim açıkçası
  3. D

Bu gamepad 9. nesil diyo en yeni nesli mi oluyor bu her yerde görüyorum. bu iyi midir fiyat olarak da. yoksa daha alt fiyatlara da bulabilir miyim? Bu Gamepad
  4. D

Merhabalar. Konsolum yoktur, oyunlarımı PC üzerinden oynarım, uzun ömürlü bir gamepad arıyorum ancak ne alacağımı bilmiyorum. Xbox kolu veya ps kolu gibi gamepadlar hakkında sıfır bilgiye sahibim. Xbox gamepadleri çok tatlı duruyor ancak performansı ve pc uyumluluğu sıkıntı çıkartır mı ondan...
  5. D

Windows 7 hâla kullanılırmı?

7 artık güncelleme almıyor. driverler windows 10 ve 11e uyumlu
  6. D

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 57-556S HDMI Özellikleri

tamamdır hocam teşekkür ederim
  7. D

Platoon marka dandik bir HDMI kablom var. paketinin hiçbir yerinde HDMI 2.1 tarzında şeyler yazmıyor. onun için de ayrı kaliteli kablo mu almak lazım yoksa elimdeki kablo iş görür mü
  8. D

Selam arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum ancak HDMI özelliklerini hiçbir yerde bulamadım. Oyunları 4k televizyona bağlayıp oynayacağım. Laptopun 4k 60hz HDMI özelliği var mıdır acaba. İlglili Laptop
  9. D

Çözüldü✓ 15.000 Tl Rtx3050 Laptop Öneri̇si̇

Hepinize çok teşekkür ederim. İşlemcisi yük altında biraz ısınıyor gibi ama olsun. Bu arada ekran kartı 75w olarak belirlenmiş. Merak edenler için yazayım dedim. umarım zamanı geldiğinde zam gelmez ve alabilirim.
  10. D

anladım çok teşekkür ederim. Bu sistemdeki ekran kartının watt değerine nasıl ulaşabilirim? youtubeden test videolarını izlemek istiyorum.
  11. D

HP laptoplardan çekiniyorum biraz zaten problemli olduklarını duymuştum biraz. Arkadaşın attığında 256gb ssd varmış zaten yetersiz geldi bu ekran kartıyla. Attığınız laptopun fan sesi ve pil ömrü nasıldır ve benim gönderdiğim aspire 7 modeli arasında ne gibi farklar vardır? eğer daha iyiyse...
  12. D

Merhaba arkadaşlar. maksimum 15 gün sonra alacağım, ailemi çok zor ikna ettim. rtx3050 olması 8gb RAM olması tercihimdir. Gelecek ay 8gb ram yükseltmesi yapacağım için özellikle düşük RAM'li istiyorum. En önem verdiğim iki şey batarya ömrü ve sürekli fan sesi çıkarmamasıdır. Üniversite...
  13. D

CS:GO Kasa Pazarının Geleceği

evet yükselişten sonra iyi bir de düşüş geldi. Daha fazla kasa düşmesindendir diye düşünüyorum. Çünkü artık oyun sonunda çok daha hızlı kasa düşürmeye başladım. Öneriniz için teşekkür ederim. O halde abanıyorum bu kasalara. Tanrı utandırmasın :D
  14. D

yılan ya da parçalanmış kasasının bir özelliği mi var ,ben pek anlamıyorum hangi koleksiyon daha değerlidir. 1682256418 sticker kapsülü mü alayım yoksa? bu seçeneği hiç düşünmemiştim bak kafam karıştı şimdi.
  15. D

Merhaba arkadaşlar malum CS2 çıkıyor ve kasalar çok artmaya başladı. Steam cüzdanımdaki 750 tl'yi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum ve bu parayla kasa almak istiyorum. Paranın tamamıyla prizma kasası almak istiyorum ama geleceği ne olur bilmiyorum. Bu konuyla ilgilenenler ile sohbet...
  16. D

F/P 4K televizyon önerisi (Yarın alınacak)

Bunu da buldum arkadaşlar özellikleri de gayet iyi buna ne dersiniz
  17. D

Dostum ama bu 3900 tl
  18. D

Hayır, alt markalarda 2700 e kadar inebiliyor fiyat. Birsürü var ama hangisi daha güzel bilmiyorum
  19. D

Merhaba dostlarım 3000 tl altı 4k smart tv önerir misiniz. Bu fiyatın üstüne çıkamam çünkü ailemi zor ikna ettim. Şimdiden teşekkürler 😊
  20. D

5ghz destekli usb Wifi adaptör önerisi

Merhaba dostlar. Başlıkta da belirttiğim gibi maks 120 tl ye sağlam bir wifi adaptörü bulabilir misiniz. Superbox kullanıyorum 5ghz destekli. İşletim sistemi olarak windows 7 kullanıyorum kasam eski. Şimdiden teşekkürler
Geri