Arama sonuçları: *

• Users: KMLS
  • Order by date
  1. K

27inc monitör 2k vs 1080p ve bu sisteme 2k gider mi ?

IPS panelle ilgili olabilir mi, VA panellerde durum aynı mı AOC için konuşuyorum.
  2. K

27inc monitör 2k vs 1080p ve bu sisteme 2k gider mi ?

Durumu açar msın biraz, bende 27 inc düşüncesindeyim, kullananların bir kısmı böyle bir sıkıntı görmezken bir kısmıda sizin gibi piksel olayından muzdarip.
  3. K

Öneri MediaMarkt Fırsatları

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-gg-clutch-gm30-gaming-mouse-siyah-1206822.html?
  4. K

İncehesap Gaming Gecelerine 2 hafta ara

Kampanyalarına sokağa çıkma yasakları nedeniyle 2 hafta ara verilmiş.
  5. K

EL CAPİTAN FİYAT ARTIŞI

Hem dolar hemde ekran kartı değişmiş sistemin ondan olabilir.
  6. K

D-A El Capitan RAM overclock

Abdullahın verdiği cevap.
  7. K

YENI SISTEMI SATIN ALDIM

Soğutucu konusunda incehesap mouse gibi onu da listeye koysaydı, önceki konularda bahsi geçen bana gelecek mi hala stok var mı vs sorunları olmazdı herkesin kafası net olurdu. Neyse kimsenin sıkıntı yaşamıyacağını düşünüyorum. Size de hayırlı olsun. Doların durumu ve üretim ve ulaşım...
  8. K

Foruma Özel Donanım Arşivi Yeni Sistemi Hakkında İpucu

Bahsettiğiniz kutu Palit RTX serisine ait
  9. K

MSI GP62M veya yeni toplama PC

Benimde kafamdak o fakat sistem toplama konusunda çok alternatif olunca arada kalıyorum. Bir yanda da 2 senedir aktif olarak kullanılmış ve az da olsa yıpranmış bir notebook var. Kaldiki zaman gectikce değer kaybetme vs olacak.
  10. K

MSI GP62M veya yeni toplama PC

Merhabalar, Şirketten ayrıldığım için aktif olarak 2 senedir kullandığım MSI GP62M 7RDX notebook'u 3500 tl ye alabiliyorum. Arada kaldığım konu bu şekilde mi yapmak veya 2-2500 daha vererek güncel bir masaüstü mü toparlamak. 24-27 inc bir monitörler. Farklı katagorideler iri mobil diğeri sabit...
Top Bottom