Teşekkür ederim abi,ben aldım yazdım ama kart limitinde sıkıntı çıktı onu halletmeye çalışıyorum ve yazılan cevaplara biraz kafam takıldı.Almayıp biraz daha mı beklesem acaba
Sıkıntı yok hesaptan çıkış yapıp bir daha girmem gerekirse foruma hatalı bir şeyim varsa ban atsınlar
1629756479
2kyı bir anda nereden bulabilirdim,9.9K param olsa alırdım zaten 👍🏻
Yani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
8K için yaklaşık 2 sene bekledim ve sonunda biriktirdim,yani çok da beklemek istemiyorum artık.Teknoking3 almalı mıyım? 8K ya 1 hafta daha beklesem daha iyi ne alabilirim? Cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Pc hocası 6-7k arası bir sistem çıkartıcakmış 28.'de.Benim elimde 8K para var yaklaşık,sizce beklenir mi çünkü 1650'lik i3'lük falan bir sistem olursa ve boşa beklerim diye korkuyorum.
8K ya 1660S ryzen 5 3600 den daha iyisi çıkar mı 1 hafta 10 güne? Max 500tl daha ekleyebilirim 8.5K'da olabilir.Ya da stok varken teknoking3 almalı mıyım?