Arama sonuçları: *

1. C

Teknoking3 aldım h.o g.o??

Teşekkür ederim abi,ben aldım yazdım ama kart limitinde sıkıntı çıktı onu halletmeye çalışıyorum ve yazılan cevaplara biraz kafam takıldı.Almayıp biraz daha mı beklesem acaba
  2. C

Anladım dediğini.
  3. C

Sıkıntı yok hesaptan çıkış yapıp bir daha girmem gerekirse foruma hatalı bir şeyim varsa ban atsınlar 1629756479 2kyı bir anda nereden bulabilirdim,9.9K param olsa alırdım zaten 👍🏻
  4. C

Dediğinizi tam anlamadım ama kayıtı baya eskiden oluşturduğum doğru 1629756336 2 bin TL daha lazımdı
  5. C

Kusura bakmayın çok bilgim yok merak ediyorum sonuçta 3 4 sene bir alınacak bir şey
  6. C

Şuan için daha iyi bir sistem var mı yoktu bence
  7. C

Yani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
  8. C

8K'ya Teknoking3'den daha iyisi çıkar mı??

Daha iyi bir sistem gereksiz mi olur yani
  9. C

Teknoking3 alıyorum????

8K için yaklaşık 2 sene bekledim ve sonunda biriktirdim,yani çok da beklemek istemiyorum artık.Teknoking3 almalı mıyım? 8K ya 1 hafta daha beklesem daha iyi ne alabilirim? Cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
  10. C

Pc hocasının yeni sistemi beklenir mi?

9 olması zor açıkcası,bi de çok bekledim ben pc için daha çok beklemekde istemiyorum açıkcası
  11. C

1629755145 8K ya daha iyi rtx 2060vs çıkar mı?
  12. C

Yeni pc alıcağım öneri lazım 8K

8k pc için öneri sistemleri atar mısınız? Teknoking3 nasıldır?
  13. C

Teknoking3 hakkında ne düşünüyorsun
  14. C

Pc hocası 6-7k arası bir sistem çıkartıcakmış 28.'de.Benim elimde 8K para var yaklaşık,sizce beklenir mi çünkü 1650'lik i3'lük falan bir sistem olursa ve boşa beklerim diye korkuyorum.
  15. C

Teşekkür ederim,tek korkum 5K civarına 1650'li vs sistem çıkartması 😄 Umarım 6-7.5K arası en az 1660S'li bir sistem olur.
  16. C

Bi yerde bi mi söyledi ryzen 5 3600+1660s ve fiyatının aralığını
  17. C

8K ya 1660S ryzen 5 3600 den daha iyisi çıkar mı 1 hafta 10 güne? Max 500tl daha ekleyebilirim 8.5K'da olabilir.Ya da stok varken teknoking3 almalı mıyım?
  18. C

Teknoking3 mü yoksa biraz daha beklemek mi??

Aynen benimde tam seninkiyle aynı 😄
  19. C

Teknoking3 mü yoksa biraz daha beklemek mi??

Biraz daha beklemek (7-10 gün) daha mantıklı gibi değil mi
Top Bottom