Arama sonuçları: *

1. S

Battlefield 5 Mouse yavaş

Battlefiel 5 oynuyorum fakat mouse çok ağır yavaş kalıyor . Sensivityden değil onu biliyorum sanki böyle zor dönüyor gibi , bir ayarı mı kapatmam lazım ?
  2. S

İnternet hızı sorunu

Arkadaşlar internetten hız testi yaptığımda download değerim başta 16 ile başlıyor fakat sonra düşe düşe 8 e kadar düşüyor, upload değerlerim de 5 de felan başlıyıp yine 3 veya aşşağısına kadar düşüyor , internet paketimiz 8'e 1 idi arttırmıştık fakat şuanda böyle bilen birisi varmı bunu nasıl...
  3. S

Steam indirmebin sınırlanması

Selamapps/downloading/359550 Dosyasında 45 GB lik rainbow six siege var yani içini açtığımda oyun dosyaları falan çıkıyor
  4. S

Steam indirmebin sınırlanması

Arkadaşlar dün rainbow 6 simge aldım ve indirmeyi başlattım. Yine dün steam hesabımdan çıkıp girmem gerekti sonra yeniden girdigimde indirme devam ediyordu , aksam 39 GB inmiş idi zaten oyun 42 GB. Sabah yeniden pc yi açtığımda steam için giriş yapmam gerekti ve indirmem sıfırlanmış yardim...
  5. S

Counter strike' ta fps düşüşü

Arkadaşlar sadece cs de değilmiş şuan lole girdim 150- 200 arası fps değeri veriyor normalde onu da kısıtlama yokken 400 felan alıyordum
  6. S

Ayarlar en yüksekteyken de 200 küsür fps alıyorum en düşükteyken de anlamadım gitti 1609575385 Güncel zaten bilgisyaraı alalı 1 ay oldu
  7. S

Ryzen 5 3500x ve gtx 1650 super tuf
  8. S

Arkadaşlar normalde Cs:Go da 400 fps alırken bugun anlamsız bir şekilde 250 fps 200fps felan görmeye başladım nedenini bilen birisi var ise yazabilirmi diğer oyunlarda fps değerim normal
  9. S

Yardım ederseniz cok sevinirim

Merhabalar bilgisayarımda Bugün bir sorun ile karşılaştım sabah hiç açılmıyordu Windows ekranında kalıyordu. Az önce tekrar denediğimde açıldı Fakat bu sefer de aşırı donmaya başladı Neredeyse her tuşa bastığımda 5 dakika donuyordu güvenli modda açmayı denediğimde ise açılmadı bu arızanın oyun...
Top Bottom