Arama sonuçları: *

1. E

İ5 12400f rtx 4060 8 gb sisteme 600w psu yeter mi?

Rahat yeter ama daha kaliteli bi psu almanı öneririm
  2. E

Çözüldü✓ Anakart için hangi vidaları taşimam gerek

Anakartın matx bir anakart. O vida takma yerlerinin yanında harfler yazar. M yazan heryere takacaksın toplam 6 vida olmasi lazım yanlış hatırlamıyorsam
  3. E

Rtx 3060 ryzen 5 5500 performans sorunu

Dlss kapalıysa ve ayarlar yüksekteyse birde üstune rtx açıksa normal. Ayarlar orta olsa bile dlss olmadan rtx acma.
  4. E

🔥İndirim Tx 17” 14cm Fanlı 5 Kademeli 2x USB HUB Notebook Laptop Soğutucu

Aynısını a101den 40tlye mi ne almıştım. Ofis laptopu kullanıyordum beni bayağı memnun etmisti ama 3 4 kullanimdan sonra fan valistirmamaya basladim cunku usbden gucu baglayacagimiz yer laptopumun usb yerinin tam tersiydi yetmiyoddu adaptor cekmem gerekiyordu. Eger cok bir beklentiniz yoksa alinir.
  5. E

Aula F75 2.4 GHZ çalışmıyor

Firmware kurun
  6. E

Hangi pc daha iyi? Amd li mi intel li mi??

38 bine 4060 almak çooook büyük israf.
  7. E

Yardım Dizi film ve üniversite için max 20k ya kadar tablet önerisi

O Bi yanlış ne? 7800xt de bari de bi güleyim 😀
  8. E

Yardım Güçlü bir Anakart önerir misiniz?

Bu zananda 6 7K am4 anakarta verilmez. İslemci ve anakarþı satıp üstüne ekle 7500f ve a620 ya da b550 al.
  9. E

🔥İndirim Asus Rog Strix Impact lll Mouse🔥899 TL (1 Yılın En Düşük Fiyatı)

Alınır mı ki?? Mouse ihtiyacim vardı tamda bu bütçelerde
  10. E

Ekran kartını takarken anakarttaki rgb fanların girişi eğildi sorun olur mu?

İlkine bilgisayarcı demeye 1000 şahit 😀
  11. E

12400f için soğutucu

Adam 750 demiş,1200luk soğutucu atmışsınız
  12. E

Temu gönderisi hakkında

Aras yine şaşırtmadı 😀 elin çinlisi 4 günde kargomu trye getirdi gümrük 2 gün sürdü 14 kasımdan beri gurmukte bizim aras hala getiremedi gumrukten.
  13. E

PC varken PS5 almak mantıklı mı

Mumkunse yurt disindan bi dostunuza falan getirrin. Turkiye satis fiyati absurd. Bu arada alinir zaten ps5in piyasasi hizli sıkılınca satmaniz kolay olur.
  14. E

Hangi psu high power vs nzxt

Orası dogru bu sertifikalardaki fiyat farkına değmez ama zaten kaliteli bie şeyse sertifikası da tatmin edici oluyor zaten.
  15. E

Hangi psu high power vs nzxt

😀😀😀😀😀😀 asıl psuyu boş vermek büyük bir hata. Psuyu seçerken dikkatli olunmalım 1731998774 Vu arada o sertifikalar gold bronze 80+ vs. Hayayi bir önem taşımıyor. Onemli olan kapasitorler, sertifikalar, malzeme kalitesi vs. Sirf gidip oha abi bu gold sertifikalıymış diye rampage alırsan high...
  16. E

AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

Yardım etmeyeceksen laf kalabalığı yapma.
  17. E

Firmaware kurmayi dene 1731953423 Firmware*
  18. E

Klavyeyi şu forumdan en az 2000 kişi almıştır 10 15 kişi basit yazılımsal sorun yaşadığında sizin gibi zoruna giden enayiler her konunun altında şöyle yazıyorlar ya.
  19. E

Aula f75 driver yaz epomakerın sitesinden kur
  20. E

4060ti nasıl 7900 gre den güçlü ?

R5 5600ile 7900gre pek gitmemiş.
Top Bottom