Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Xbox series s telefon mobil veriden bağlanıyor ama modem den bağlanmıyor

İyi akşamlar bu akşam Xbox series s kurdum ama modemden bağlanmadı 2.4 GHZ den denedim olmadı 5 GHZ de olmadı telefonun kendi internetin den bağlanıyor Türk Telekom kullanıyorum Modem TP link
  2. Alı Yldz

Yardım Warzone sebepsiz shadowban yedim

Benim ki 3 haftayı geçti denemekten çekiniyorum birde casual modda oynuyordum sürekli bir ara S1 de Steam den oynuyordum cp almak için Xbox store dan aldım Steam ve Xbox linkti gfn ile Xbox platformundan cpleri kullandım bir ara codm bağlı idi onu ayırdım mevcut mail ile değiştirdim daha sonra...
  3. Alı Yldz

Yardım Warzone sebepsiz shadowban yedim

Başlıkta okuduğunuz gibi 08.02.2026 da shadowban yedim limited matchmaking diye bişey yazdı oyunda iken dün her hangi bir sorun yoktu yarın baktığımda bu yazıyı gördüm sezon 1 de başladım steamden ama daha önce PC Xbox store üzerinden bo6 Sezon 6 da başlamıştım sezon 2 ye geldik biraz BP kasayım...
  4. Alı Yldz

Ac valhalla da hikayeyi ilerleyemiyorum

Şuan 79-89 power oldum bakalım hikayede ilerliyorum keyifli öneri için sağ ol
  5. Alı Yldz

İyi akşamlar tekrar rahatsız ediyorum kusuruma bakma kendall ve diğer savaşçıları nasıl yeneceğiz bir de ana hikayeyi nasıl gideceğimi buldum ilerledim bayağı alliance maps girmedim ondan dolayı hikaye devam etmiyor meğer 😅 Bir sorum daha olacak kendall ve diğer savaşçıları nasıl yeneceğiz onu...
  6. Alı Yldz

Mesajınızı yeni gördüm ana hikaye hangisi ben onu anlamadım en başta kiler mi yapacağım
  7. Alı Yldz

İyi akşamlar chat başlıkta okuduğunuz üzere ben ilerleyemiyorum hikayede set bonusu açamadım 2/2 set kullanıyorum skill ise kırmızıya doğru gidiyorum Raid axe de adam bir vuruyor can %80 ni gidiyor Kendall ve benzerlerini yenilgi yaşıyorum.
  8. Alı Yldz

Cihazımın batarya durumu nasıl

buradan bakabilirsiniz : https://www.mediafire.com/file/cvdi3o3dl3fbr4z/battery-report.html/file
  9. Alı Yldz

Cihazımın batarya durumu nasıl

iyi akşamlar başlıkta okuduğunuz gibi bataryamın durumunu değerlendirme bulunur musunuz ?
  10. Alı Yldz

Gamepad önerisi lazım

Hallettim meğer Nintendo modunda kalmış kol bende Xbox moduna alınca çalıştı eve gittince keyifle oynayacağım
  11. Alı Yldz

Gamepad önerisi lazım

Ürün geldi çalışıyor sorun var msi claw a1m kendi dahili gamepad devre dışı bırakamıyorum xbox store daki oyunlar gamepadi görmüyor bazı oyunlarda A tuşu B olarak algılıyor X tuşu Y olarak aynı nintendo kontrolleri gibi ben xbox kontrol sistemi gibi olmasını istiyorum bunu nasıl çözebilirim
  12. Alı Yldz

Gamepad önerisi lazım

İyi günler son güncelleme sipariş verdim dün bekliyorum sabırla son durumu yazarım öneri için teşekkürler
  13. Alı Yldz

MSI claw a1m format atmak istiyorum ama disk görünmüyor

İyi hafta sonları herkese günaydın başlıkta okuduğunuz gibi MSI claw a1m ultra 7 155H cihazıma format atmak istediğimde SSD yi görmedi CMD den diskpart ve list disk yazdığımda sadece disk 0 USB belleği gördü Format USB dini Microsoft Mediacenter ile hazırladım bundan dolayı mı başka nedenden...
  14. Alı Yldz

Gamepad önerisi lazım

Hassas aim alınır mı güzel Warzone Alex vs... ? 1762412792 Nintendo tuş düzeneği olan gamepadi PC ye bağlandığında b tuşuna bastığımda A olarak mı algılıyor Xbox daki gibi
  15. Alı Yldz

Gamepad önerisi lazım

Başlıkta okuduğunuz gibi gamepad almayı düşünüyorum FPS oyunlar için ben Nintendo pro controller düşünüyorum fiyatı iyi olduğu için sizin bir öneriniz var mı ? https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-nintendo-switch-pro-controller-fiyati,1090052635.html...
  16. Alı Yldz

Obs ve Streamlabs bazen oyunların bazı sesleri çıkmıyor

OBS veya Streamlabs canlı yayın açınca oyunun bazı sesleri gelmiyor diyolaglar oluyor ama bu sefer ayak, silah vs. efektler çıkmıyor kulaklık bağlandığında sesler tam geliyor yankılı yapıyor gibi örnek videoda üzerinden anlayabilirsiniz ancak bunu göstermek daha iyi sonuç almam için link attım...
  17. Alı Yldz

CoD WW2 mı CoD MW2 almalıyım

Bir denerim öneriniz alacağım game pass bu mu
  18. Alı Yldz

Xbox uygulamasında hem mobilden kontrol edim hem de Windows için de var görsel bıraktım 1758159899 Xbox store PC uygulamasından almayı düşünüyorum bir de fiyat uygun gibi 1758160079 Game pass alsam internetim pek iyi değil hızlı indirip de dene şansım yok aldım diyelim indirmek için 1-2 gün...
  19. Alı Yldz

Xbox Store da Activision indirimi var başlıkta okuduğunuz gibi iki oyundan birini almayı düşünüyorum 2025 de multiplayer kısmı hala aktif ve yoğunluğu.
  20. Alı Yldz

Windows u güncelleme yapsam ı ssd bozan sürüm düzeltildi mi

Peki Xbox store daki oyunlarımı guncelemiyor ve bu hata 0x80070020 bunun çözümünü nasıl çözerim
Geri