Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Hangi el konsolunu alınmalı?

ne zaman türkiye gelir maliyeti olur ?
  2. Alı Yldz

Araştırma yapınca claw'ın bataryası 53 Whr rog'un 40 Whr bi taraftan bataryada önemli benim için Benim oynayabilecem oyun listesi : 1-Warzone 2-Genshin ve Honkai Star Rail 3-Gameloop Codm 4-Garry's Mod Birde kayıt edit gibi işleri de yapacağım
  3. Alı Yldz

İyi akşamlar chat başlıkta okuduğunuz gibi yakın zamanda Windows tabanlı el konsolu almayı düşünüyorum sizce MSI claw a1m mı ROG Ally Z1 mı? Claw a1m FSR açılıyorum mu sorunları çözüldü mü hangi modelini almalıyım? Oynamayı düşündüğüm oyunlar listesi: 1-Warzone 2-Genshin Impact. 3-honkai star...
  4. Alı Yldz

Warzone mobilde Cp mağazasında herhangi bir içerik mevcut değildir hatası

İyi akşamlar dilerim chat başlıkta okuduğunuz gibi Steam'den doğru çapraz olarak giriş yaptım. Örneğin ghostun the rook skini veya herhangi bundle paketini alsam Warzone mobilde gözükür mü? Son biraz sorun daha var cp mağazasında herhangi bir içerik mevcut değildir hatası alıyorum.
  5. Alı Yldz

Geforce Now Tv de Yükleme Ekranında Kalıyor

Bir yerden telefon sürümünü Apk olarak indirsem onun işe yarar mı wifi olarak bağlanıyorum ethernetti da denemedim.
  6. Alı Yldz

Geforce Now Tv de Yükleme Ekranında Kalıyor

İyi günler chat başlıkta gördüğünüz gibi GeForce NOW oyundan ses geliyor ama siyah ekranda kalıyor herhangi tuşa tıklama gamepad denedim klavyeden TV kumanda denedim sonuç aynı bekliyorum bekliyorum hata kodu:1.1 alıyorum. Televizyon: Preo PR32dab13 Sorununda görüntüsü mecvüt.
  7. Alı Yldz

Preo PR32DAB13 32 TV Google Play gözükmüyor

İyi günler herkese başlıkta belirtiğim gibi televizyonda ilk Google Play gözüküyordu şimdi gözükmüyor sadece kendi uygulaması App Store var.
  8. Alı Yldz

Casper Nirvana F650 Gold üst kasa çatlama

iyi günler yukardaki yorumda okuduğunuz gibi üst sol kenar çatladı üst kasanın yedek parçasını bulamadım bir sorun olur mu babam da diyor ki japon la yapıştıralım diyor sizce bu ne kadar mantıklıdır böyle kullansam sorun olur mu ?
  9. Alı Yldz

Genel olarak NVIDIA'mı AMD'mi ?

Fiyat olarak amd
  10. Alı Yldz

Bilgisayar işletmenliği operatörlüğü ilgili bilmem gerekenler nedir

Günaydın D.A forumdakiler yukardaki başlıkta okuduğunuz gibi bilgisayar işletmenliği operatörlüğü ilgili kursa başlayacam bilmem konular neler 1-İş için mülakat soruları bilen var mı ? 2-Kursu bitirdiğim zaman sertifika ile iş bulma olasılığım var mı ? 3-Bilgisayar işletmenliği operatörlüğü kaç...
  11. Alı Yldz

Windows 11 22h2 sürüm mavi ekran sorunu

herkese iyi günler dilerim geçen gün 22h2 sürümüne geçiş yaptım. bugün iki kere mavi ekran hatası aldım rufus ta şu ayarlar vardı minidump dosyalarım : https://www.mediafire.com/file/hrn8lx5m8vrwoc7/minidump.rar/file 1664263933 bu beşinci hatayı alıyorum
  12. Alı Yldz

samsung galaxy j5 kurulum ekranında gmail sorunu

olmuyor gençler ne yapmalıyım google girmeye açılışıyorum güvenlik nedeni ile isteğiniz reddet edildi yazıyor
  13. Alı Yldz

telefon eskiden bir sorun daha vardı o da samsung yazında kalıyordu ısınıyordu telefona 2019 rom attım
  14. Alı Yldz

ekran görüntüsünde ki yazıyı okumadınız galipa
  15. Alı Yldz

sorun şu ki hesapı mailini unuttum
  16. Alı Yldz

ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi birinci görsel bu oluyor da sonra geri başladığım yere atıyor bunu nasıl çözebilirim başka hesaplardan denemedin yine yani şey oluyor
  17. Alı Yldz

Natronabi bulundu sizce geri döner mı

bi ihtimal döner belki eskisi gibi olmasa bile izlerim o günler ondan bi iki taktik öğrendiğim oldu
  18. Alı Yldz

Natronabi bulundu sizce geri döner mı

sizce geri döner mi natronabi ?
  19. Alı Yldz

NFS MW Razor yarışacam araç önerisi

en hızlısı mclaren ama bir değişiklik olsun diye bu konuyu açtım
  20. Alı Yldz

NFS MW Razor yarışacam araç önerisi

iyi akşamlar herkese NFS MW 2005 de blacklist 15-2 kadar bütün araçlar var finalde hangi aracı kullanayım.
Top Bottom