Arama sonuçları: *

• Users: Cook
  • Order by date
  1. Cook

GTX 1650SUPER Garanti belgesi çıkmadı ?

Arkadaşlar msı gaming x gtx 1650super aldım ancak içinden garanti belgesi çıkmadı acaba çıkmıyor mu ?
  2. Cook

İninal vb. kart önerisi

aylık kullanım parası çekmez değil mi ?
  3. Cook

İninal vb. kart önerisi

Arkadaşlar yurt içi yurt dışı her türlü sitede alış veriş yapabiliceğim hiç bir şekilde kullanım vs. den dolayı para çekmeyecek kart önerisi yapar mısınız ? ininal kart gibi ama ininal olmasın lütfen
  4. Cook

Twitch Prime Kart Numarası doğru uzunlukta değil ?

Arkadaşlar twitch prime açmak istiyorum ancak kartımı girmiyor kart numarası uzun değil diyor ? Kart ziraat banka kartı
  5. Cook

Bilim Kurgu Film Önerisi

İyi günler izlerken beni benden aldığını dediğiniz bilim kurgu filmi önerir misiniz ? yıldızlararası vs. gibi veya venom gibi filmler
  6. Cook

İnternet Hızım Düştü

normalde 12 idi şu anda 5 max
  7. Cook

İnternet Hızım Düştü

Arkadaşlar hat değerlerim düştü yeni modem aldım olmadı iss yi aradım çözemediler kablolarda vs. sıkıntı var dediler ancak kablolarda herhangi bir sıkıntıda yok yardım edebilir misiniz başka neyden kaynaklanabilir ?
  8. Cook

AMD Ekran kartı önerisi ?

Arkadaşlar pc yi aldığımdan beri piyasayı takip etmedim nividanın ekran kartlarını biliyorum ve bayağı pahalı amd ye bakıyım dedim rx 5500xt vs. var bunları bilmiyorum acaba nasıl ekran kartları ? Önerir misiniz ? Nvidia da hangi kartlara denk ?
  9. Cook

İtopyadan 4000 TL'ye kadar Toplama Sistem Önerisi

4000 tl bütçe ile itopyadan pc önerir misiniz ?
  10. Cook

CS GO Oynarken PSU Dan ses geliyor

Düzeltme ses ekran kartından geliyor ben yanlış duymuşum ekrna kartı için bir sıkıntı çıkarır mı gtx 1650super
  11. Cook

bu ne demek ?
  12. Cook

Arkadaşlar sadece cs:go oynarken psu dan tiz bir ses geliyor siiiiiiiiii gibimsi bişey böyle bir ses sadece cs go geliyr nedendir ?
  13. Cook

Oyunlarım kasmıyor ancak gecikme var

aslında modem değiştirdim acaba ondanmı oldu
  14. Cook

İnternet normal ping değerleri vs.
  15. Cook

İyi günler oyunlarım da kasma donma vs. yok her oyunda sanki vsycn açıkmış gibi ama kapalı fareyi çekiyorum oyundaki silah sonradan geliyor mouse ile alakalı değil denedim nedendir ?Durduk yere oldu
  16. Cook

Windows 10 Ekran Kartı Driveri 8.1 de çalışır mı?

Arkadaşlar gtx 1650superim ekran kartım var windows 8.1 pro yüklü ancak nvidia driver sitesinde windows 8.1 sürümü yok windows 10 indirsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  17. Cook

Windows 8.1 Driver Yok

Kurabilir miyim kurabilirsem sıkıntı yok farklı sürümler olduğu için olmaz diye düşündüm oluyorsa kurarım
  18. Cook

Windows 8.1 Driver Yok

Arkadaşlar GTX 1650 Super Ekran kartım var windows 8.1 pro indirdim ancak nvidia sitesinde windows 8.1 sürümüne uygun driver yok ?
  19. Cook

CS GO İndiremiyorum Steamden

Böyle hata veriyor arkadaşlar yardım eder misiniz ?
  20. Cook

işlemci bozuk pin tamir etme

Benim işlemci amd idi pc ciye götürdüm 1 pini yamuktu adam cımbızmıydı tam hatırlamıyorum tuttu eliyle cımbızla düzeltti
Top Bottom