Arama sonuçları: *

1. O

İPHONE 13 BEYAZ ELMA LOGOSUNDA KALDI

hocam üç saatir deniyorum 5 ya da 6 defa geri yükleme yaptım güncelleme çok denedim gene olmuyor güncelleme ekranı açılıyor oluyor ortasında yine aynı sorun oluyor
  2. O

garantisi varda buluduğum ilde götürebileceğim yer yok kargo vs alıyorlar mı
  3. O

normal bir şekilde telefonu şarja taktım fakat açtığımda 1 dk lık dönme animasyonu geldi ondan sonra telefon kapanıp elma görseli geldi ne açılıyor ne kapanıyor itunesdan güncelle yaptım 5 defa gene açılmadı geri yükle yaptım yine açılmadı telefonda herhangi bir değişik kırık vs de yok yardım...
  4. O

Asus Laptop Fan Değişimi Yapılabilir Mi ?

hocam sorun fanın içindeki manyetik mekanizmayla ilgiliydi içindeki parçaları çıkarmak lazımdı plastiği çok sağlam değildi fanın plastiği biraz parçalandı zaten garantisi bitmişti yeni alacam 1674605774 seste sıkıntı yoktu sesi duysan sende katlanamazsın manyetikte pürüzlenme olmuş çat çat çat...
  5. O

nerden aldın n11 de sadece buldum
  6. O

asus tuf 506lh modelinde dizüstü pc im var.Pc de fan hayvan gibi ses çıkartıyordu fanı temizlerken galiba kırıldı cpu fanı 0 rpm yeni fan alıp taksam sıkıntısı geçer mi lütfen bilen varsa yarın etse çok iyi olur
  7. O

İphone 12 pro max 256 gb mı s21 ultra mı

Sizce hangi ürün daha başarılı ve min 5-6 sene kullanilir
  8. O

Asus FX506LH-BQ047 Laptop alınır mı?

Bende bundan aldim cok memnunum
  9. O

Msi Bravo 15 mi Asus Tuf A15 mi

Eyvallah kardesim
  10. O

Msi Bravo 15 mi Asus Tuf A15 mi

https://www.hepsiburada.com/asus-fx506lh-bq047-intel-core-i5-10300h-8gb-256gb-ssd-gtx-1650-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000YBQ2J?magaza=SEZG%c4%b0NB%c4%b0LG%c4%b0SAYAR...
Geri