Arama sonuçları: *

• Users: mwxx
  • Order by date
  1. M

Poyraz Karayel Bir mucize olsun kitap

Merhaba dostlar Poyraz Karayel Bir mucize olsun kitabını sevgilime hediye etmek istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Elinde olup satmak isteyen veya bulmama yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim.
  2. M

M1 MacBook Air şarjı çok çabuk bitiyor.

ama 1 hafta önceki kullanıma göre çok bariz bi pil farkı hissediyorum
  3. M

genelde sekme sayısı 5-6 yı geçmiyor.Wp de mesajlar için açık tuyorum daha öncedende bu şekilde kullanıyordum çok daha uzun süre gidiyordu. 1712246802 10-20 arasına 1712246856 ve kullanırken şarjda kullanmamaya ve döngü için şarjı 80 civarında kullanmaya çalışıyordum ona rağmen bu seviyeye geldi.
  4. M

Merhabalar eyül ayında M1 silikon işlemcili MacBook Air satın aldım eylülden beri okul işleri için kullanıyorum devir sayısı 68 ve Max kapasite %98 gözüküyor fakat şarjı %100 den 5-6 saat içinde bitiyor.Ders çalışırken safari,wp,spotfy falan açık. Sebebi nedir ve ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
  5. M

Yardım M1 MacBook Air şarjı çok çabuk bitiyor.

ve böyle bir durum olsa uyku modunda da enerji kaybı yaşanmaz mı ?
  6. M

Herhangi bir ısınma yok her yer normal ısıda gözüküyor.
  7. M

Merhabalar eyül ayında M1 silikon işlemcili MacBook Air satın aldım eylülden beri okul işleri için kullanıyorum devir sayısı 68 ve Max kapasite %98 gözüküyor fakat şarjı %100 den 5-6 saat içinde bitiyor.Ders çalışırken safari,wp,spotfy falan açık. Sebebi nedir ve ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
  8. M

ccs c compiler yerine macbookta kullanabileceğim uygulama var mı ?

bunu gördüm fakat pek işime yarar gibi gelmedi MPLAB üzerinden yapmaya çalışıyorum.
  9. M

3.sınıfım şuan ilk kez böyle bir sıkıntıyla karşılaştım.Her uygulamanın benzeri bulabiliyorsun.
  10. M

Merhabalar okulda mikroişlemci kodlamak için ccs c compiler indirmemizi söylediler fakat MacBook desteği bulunmuyor bunun yerine kullanabileceğim bir uygulama var mıdır?
  11. M

macos yazılım sistemi ile mikroişlemci kodlama

Merhabalar ccs c pıc compiler yerine macbookta kullanabileceğim uygulama var mıdır?
  12. M

Yardım Andorid telefoumdan iphonenumu bula bağlanmak istiyorum

Xaomi marka telefonum var kardeşimin ios telofunua iphonemi bul ile bağlanmak istiyorum bunun bir yolu varmıdır.
  13. M

Yardım xmp açılınca pc açılmıyor siyah ekranda kalıyor.

denedim fakat yine ekran gelmiyor
  14. M

güncel bios 1668784757 2 tane slot var zaten ikiside dolu hocam
  15. M

pc yeni geldi 3600mhz ramlerim var fakat stok olarak 2133mhz de çalışıyor xmpyi açınca ise siyah ekranda kalıyor ve pc açılmıyor.
  16. M

God Of War KIRILDI !!!

özelden link atabilecek varmı ?
  17. M

God of War kırıldı!

aga banada atabilir misin?
  18. M

Logitech momo alınır mı ?

Logitech momonun gazı ayarlımıdır internette baktım ama bulamadım
  19. M

Logitech momo alınır mı ?

300 tl ye logitech momo alıcam (bütçe kısıtlı olduğun için bunu alıcam) genelde f1 oynuyorum bunun için yeterlimidir?
  20. M

Öneri f1 için uygun fiyatlı direksiyon

F1 oynamak için uygun fiyatlı direksiyon arıyorum bütçe 1000-1500tl 2.elde alabilirim
Geri