Arama sonuçları: *

1. B

Yardım İşlemcim çalışmıyor.

Merhaba tekrardan ben. Farklı bir ram ile denedim, bip sesi gelmedi. Ancak bu sefer de " ERROR : Unsupported CPU installed. " hatası geliyor. İnternetten baktığımda anakartım destekliyor olarak gözükmeseydi bende desteklemiyor diyeceğim ama bilemiyorum açıkçası. Sorunun Bios Update'leri ile...
  2. B

Yardım Anakartımı güncelleştiremiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Foxconn 2A8CH markalı bir anakartım var. Yeni işlemci aldım ve bu işlemciyi desteklemiyor gözüküyor. Ben sorunun Bios Update'lerinden kaynaklandığı düşünüyorum. Biraz baktım ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Yardım eder misiniz ? Anakart : Foxconn 2A8CH Bios Version : 5.13
  3. B

Intel Core 2 Quad yazıyor ama. Yanlışım mı var bilemedim gerçekten. 1606340218 Ram 4 GB çalışıyor durumda. Eski işlemciyi taktığımda sorun oluşmuyor. Yine de kontrol ettim. Bu arada tek slot 4 GB olduğunu belirteyim. Teşekkür ederim ilginiz için. 1606340248 tabii ki, deniyorum hemen. Sonucunu...
  4. B

Merhaba arkadaşlar. Foxconn 2A8CH anakartım mevcut. Bugün kendime mevcut işlemcimin yerine (Mevcut işlemcim Pentium Dual Core E5300) yeni bir işlemci aldım. Yeni aldığım işlemci Intel Core 2 Quad Q6600. Ancak yeni işlemcimi taktığım zaman 1 kısa 1 uzun bip sesi geliyor ve açılmıyor...
Geri