Arama sonuçları: *

1. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

" İnşallah paran olurda iPhone alırsın " şuraya gelsene kanka işte ne uğraştırıyorsun bizi bi saattir :D Twitter trolüne dönüştün sende biraz zorlayınca, demek ki twitter az da olsa gerçek dünyayı gösteriyormuş.
  2. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Dostum senin dışarda ne olduğundan pek haberin yok bence :D "Twitterda android ne abi ya köylü müsünüz xd" seviyesinde yazılan bir twit bile binlerce fav alabiliyor. Sen kendinden yola çıkıp bütün bir kitleyi yorumlamaya çalışıyorsun ama durum öyle değil. Ne tesadüfse bende kimi görsem elinde 11...
  3. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Kaçırdığın nokta şu: iPhone kullananların ezici çoğunluğu kendini elit sanıyor. Bu tipler sizin karşınıza çıkmıyor olabilir ama bu, var olmadıkları anlamına gelmiyor. Ayrıca yine büyük bir kesim, 4–5–6 yıllık telefonları ikinci elden alıyor. Ülkenin ekonomik gerçeklerini görmezden gelmenin...
  4. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Zaten mesele Türkiye için geçerli. Amerikalı adamın verdiği paranın 4 katını verince mantıklı bir iş yapmıyorsun :D
  5. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Bence çok derin bi analize gerek yok. Elindeki telefon 6 yıllık iphone 11 bile olsa, ellerinde iphone olduğu zaman kendilerini üstün hissediyorlar. Hiç boşuna İos şöyle iyi kamera böyle güzel diye anlatmaya gerek yok. Iphone kullananların yüzde 90ı umursamıyor bunları.
  6. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Samsung Galaxy S22 128 GB 17,399

2. ellerin Akakçede göründüğünü bilmiyordum saçmaymış.
  7. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Samsung Galaxy S22 128 GB 17,399

Normalde 26 k civarındaydı https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s22-5g-fiyati,1548836876.html
  8. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Papara gibi cashback veren uygulama önerir misiniz?

Papara gibi Netflix, Youtube, Spotify vb platformlar için cashback veren uygulama önerir misiniz?
  9. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

🔥İndirim Claw's Beatstrike Kulaklık 815 TL

İyi kulaklık mı acaba bilen var mıdır?
  10. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Kasım indirimlerinden neler aldınız?

Var ama detaylı araştırma yapmak lazım. İyi fırsatlar ya anında bitiyor yada denk gelmesi zor oluyor.
  11. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Bence zaten almayı düşündüğün bir ihtiyaç için bu tarz indirim dönemlerini beklemek gereksiz (Özellikle Türkiye için). Ben indirimlerin çoğunu inceledim, güzel fırsatlar da vardı dümenden olanlarda.
  12. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Gerçekten söylendiği gibi büyük indirimler yakalayabildiniz mi? Yoksa Kasım indirimleri kolpadan mı ibaret.
  13. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

🔥İndirim AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör3799TL

Alınır mı bu fiyat bandına var mı başka bir şey 1762365732 bütçem 6-7k
  14. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Bilgisayar için bluetooth adaptör önerisi?

bluetooth adaptör almak istiyorum. birde bu adaptörle bir kulaklık bağladığımda hem ses alıp hemde mikrofonunu kullanabiliyor muyum?
  15. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

700.000 TL araç önerisi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mazda-uygun-fiyat-hasar-kayitli-temiz-otomatik-1213534034/detay
  16. (っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎

Monitöre görüntü gelmiyor.

İlginç bi sorun gerçekten hocam bir türlü anlam veremiyorum.
Geri