Arama sonuçları: *

1. M

razer blackwidow v3 tenkeyless Fİyatı ben mi yanlış görüyorum?

dostum gidip mağazada da gördüm ve sok olmustum alıp almamakla cok arada kaldım ve 15 aralık günü fiyatı 1900e cekildi
  2. M

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar selam! Şu an dandik bi membrane klavyeye sahibim ve paraya kıyıp bir klavye almak istiyorum ve bazı seçenekler arasında kaldım. aktif oyun olarak CS:GO oynuyorum. Numpad çok gerekli değil benim için. mouse Razer olduğu için razer klavye almak istiyorum ammma switch aşırı sesli...
  3. M

Asus Rog Strix G15 Fps Sorunu

Arkadaşlar selamlar Asus ROG STRIX G15 İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 2.90 GHz EKRAN KARTI: 4GB RTX 3050TI RAM: 16GB SSD: 512 GB 300HZ 3MS:. Bilgisayara sahibim csgoda düşük ayarlarda menüde 200ün altına düşmüyor fakat oyunda 140 150 160 yeri geliyor 120 FPSye düşüyor bundan...
  4. M

Kendim toplamaya çalıştığım Ryzen 3 + GTX 1650 sistem nasıl?

çok teşekkür ederim dostum çok sağ ol güncelledim listemi ve eve 33 3100 3.6 1606406634 benimkinden tek farkı ekran kartı sanırım öyle görüyorum bir de hdd yok hazır sistemde
  5. M

genel olarak pc özellikleri nasıl peki? cs valorant kesin, belki (gta5,r6,forza) oynarım
  6. M

ya onları kaba taslak yazdım ram'i hyperx düsündüm, ssd sandisk, hdd'de herhangi bir marka 1tb model 1606405989 evet dostum her geçen gün daha çok artıyor 1606406065 bu parçalara uygun güzel bir kasa önerisi d e bulunabilir misiniz? rgb olsa da olur olmasa da ama rgb hoş duruyor önceligim odur
  7. M

güç kaynağı markasına halen bakmadım. önerin var mıdır? Ekran kartının yanına not aldım (Super ile değiştir diye) teşekkürler
  8. M

Herkese selamlar. Uzun uzun zaman sonra kendime bir bilgisayar toplamaya/almaya karar verdim. Parçalardan aman aman anlamıyorum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şöyle bir şey yaptım sizin görüşünüz nedir? Yardımcı olabilir misin 4.5--5K'ya önerebileceğiniz toplama sistem var mı? •• anakart...
Top Bottom