Arama sonuçları: *

1. S

her gün 00.32 de anlık olarak cmd açılıyor

açıldıktan sonra 0.5-1.5 sn içinde kapanıyor oyun oynarken falan alt tab atıyor kendiliğinden bunun sebebi ne olabilir bilenler el atıversin bi
  2. S

400-450 tl bandında red switch klavye önerisi

şu an kullandığım klavye baya eskidiği için yeni klavye almayı düşünüyorum 400-450 tl bandında önerilerde bulunursanız sevinirim(numpad kesin olsun)
  3. S

rx580'den iyi ama rx580e çok yakın ekran kartı önerir misiniz

rx580'den iyi ama rx580e çok yakın ekran kartı önerir misiniz
  4. S

Yardım Csgoda kırmızı, beyaz, lacivert, açık mavi noktalar çıkmaya başladı ekran kartım msi radeon rx580

Daha dün sabah bir şeyi yoktu miss gibi oynuyordum saçmalık valla :(
  5. S

Yardım Csgoda kırmızı, beyaz, lacivert, açık mavi noktalar çıkmaya başladı ekran kartım msi radeon rx580

ekran kartının üzerinde bir ünlem işareti yok fakat diğer aygıtlar başlığı altındaki PCI aygıtının üzerinde ünlem işareti var 1609720328 Bu arada masaüstünde google chrome'da onu geçtim rdr online'da başka oyunlarda denedim lol olsun o olsun bir sıkıntı yok ama cs ve spotify'da var çok saçma...
  6. S

alalı daha 1 ay oldu vatandan bilgisayardan aldım teknik servise versem problemi çözerler mi
  7. S

monitörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü televizyona taktım orda da aynı sorunu yaşadım 1609718670 evet ama sürekli olarak çıkıyor
  8. S

Daha düne kadar hiçbir sorun yokken arkadaşlarla oynamak için csgoyu açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım sadece csgoda değil spotify’da da aynı sorun var nasıl çözebilirim bu sorunu
Top Bottom