Arama sonuçları: *

1. Annoven

Aranızda juul kullanan var mı?

Merhabalar juul fiyatları bildiğiniz üzere çok pahalı. Ucuza nereden bulabilirim juul?
  2. Annoven

OYUN OYNARKEN (BAZI OYUNLARDA) BİLGİSAYAR ANİDEN KAPANIP GERİ AÇILIYOR

RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram SSD: SAMSUNG 500GB 860 EVO SATA 3.0 2.5" SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma) KASA: COOLER MASTER MasterBox MB520 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa GPU: ASUS TUF GAMING X3 Radeon RX 5700 XT OC 8GB GDDR6 256 Bit...
  3. Annoven

imkanı yok sistemimde darboğaz yaşanmasının.
  4. Annoven

Merhabalar daha önceden rocket league ve raft oyunlarında yaşamıştım bu sorunu şimdi ise secret neighbor'da yaşıyorum oyun açıkken pc kapanıp tekrar açılıyor afterburnerdan baktığım kadarıyla herhangi bir işlemci ısınma sorunu da yok ekran kartı da yok kapanmasının sebebi nedir nasıl çözebilirim...
  5. Annoven

Steam oyun indirme hızımı nasıl arttırırım ?

Hızım 100 olmasına rağmen steam 13-14 ile indiriyor :D Maalesef arttıramazsın :(
  6. Annoven

Minecraft TLauncher yüklenmeme hatası

Her neyse konu o değil :D
  7. Annoven

Hayır. Premium ile giriş yapıyorsunuz.
  8. Annoven

Merhabalar TLauncher indirdik fakat exeyi çalıştırdığımızda ekrana hiçbir şey gelmiyor javamız vesairemiz var çözümünü bulabilecek olan var mıdır?
  9. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Şey işlemci sıcaklığını hangi uygulama ile görüntüleyebilirim? Tamamdır buldum test edip dönüş sağlayacağım 1606818927 Sabit 70 derece üstüne çıkmıyor kapanma da yaşamadım ama o ara sıra olanlar neden oluyor gerçekten çok sinir bozucu 1606819152 arada bir 74 görüyor bence yavaş yavaş artıyor...
  10. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Bilgisayar kapanıp açıldığında bios'a girdiğimde işlemci 80 dereceden başlıyor yavaş yavaş düşüyor demekki kapandığında 80 lerde takılıyor 1606817342 İşlemci kaç derece oluyor bilmiyorum dostum
  11. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Evet stok fanın altındaki termal macun var
  12. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Ya geçen de açtım aynı başlığı bilgisayar kendini kapatıp açıyor arkadaşın birisi driverları silip yüklememi söyledi yaptım internetteki tüm çözümleri yaptım bir süre düzeldi RL oynarken kapanıyordu şimdi Rainbow girdim yine kapandı herkes işlemci sıcaklığından kaynaklandığını söylüyor
  13. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

5 ay oldu 4 aralıkta 6 olacak
  14. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve işlemci ısındığı için bilgisayar Rainbow Six Siege gibi oyunlarda kapanmaya başladı. Termal macun yenileyeceğim önerilerinizi alabilir miyim? Mümkünse çok pahalı olmasın ^^
  15. Annoven

BİLGİSAYAR BAZI OYUNLARDA KAPANIP AÇILIYOR

20 dakikaya yakın oynadım fakat kapanmadı sanırım çözülmüş olabilir yine de başka görüşlere açığım
  16. Annoven

ÇÖZÜLDÜ! Airpods Sol Kulaklık Çalışmıyor.

Cihazınızdan bağlantıyı komple kesip yeniden bağlayın ve öyle deneyin.
  17. Annoven

sildim şu an yeniden yüklüyorum deneyip dönüş sağlayacağım dostum
  18. Annoven

Merhaba arkadaşlar uzun süre önce Rocket League oynarken ilk kez bu sorunu yaşadım bilgisayarım kapanıp geri açıldı. Daha sonra internetten okuduğum kadarıyla kasanın içini güzelce temizledim aynı sorun hala devam etti. Oyunu sildim yükledim hala devam etti. Bilgisayarı Haziran ayında aldım ve...
Geri