Arama sonuçları: *

1. W

Ses Sürücüleri Sorunu

Merhaba iyi günler dilerim sorunum şöyle ilk başlarda bilgisayarın kendi mikrofonundan gayet iyi bir şekilde ses alabiliyordum ancak sonradan Acer Support kısmından ses sürücülerini yükledim ve sonra bilgisayardan ses gelmemeye başladı o sürücüleri kaldırdım ve ses gelmeme sorununu çözdüm ancak...
  2. W

Ets 2 çekici yavaş gidiyor

Arabada hiç yük yokki araba zaten nissan gtr bence oyun içi bi sıkıntı var normalde araba baya hızlı
  3. W

Ets 2 çekici yavaş gidiyor

Merhabalar ets 2 1.36 sürümünde oyuna araba modu attım ve sürmeye girdim ancak araba 50 nin üstüne çıkmıyor bazen el freni çekip bırakıyorum 70 görüyo daha da hızlanmıyor bi el atarmısınız ? bu arada oyun içinden ve config ten hız sınırını kapattım
  4. W

Mortal kombat X açılmıyor

bu işe nediyonuz bro
  5. W

sağlık olsun ne diyeyim ileride iyi bir pc im olursa oynarım 1606494932 ama sistem gereksşnşmleri benimkiyle aynı istediği ekran kartıninda özellikleri aynı 1 gb 256 bit benim kartta
  6. W

bileşenlerim eski olduğu için geforce experience maalesef desteklemiyor ve yeni güncellemede yok
  7. W

geforce 9600 gt var köylüm 1gb lik eski ama idare ediyor yani csgo falan oynuyorum
  8. W

nasıl güncelleyeceğim aslında güncel diye biliyorum
  9. W

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Steam üzerinden Mortal Kombat X aldım ve yükledim ancak açtığımda Directx hatası veriyor lütfen yardım edin çözelim şu olayı.
Geri