Arama sonuçları: *

1. D

VAC YEDİĞİM HESABIN TEL NUMARASINI YENİ HESABIMA guard OLARAK GİRİŞ YAPARSAM YENİ HESAPTA VAC YERMİ

bende onu 90 gün diye duymuştum fakat steamdan bu mesaj gelince kararsız kaldım 1609837758 ben hileden deil slam dan vac yedim müzik programı bilip bilmeden konusmayın
  2. D

VAC YEDİĞİM HESABIN TEL NUMARASINI YENİ HESABIMA guard OLARAK GİRİŞ YAPARSAM YENİ HESAPTA VAC YERMİ

ben hileden deil slam dan vac yedim müzik programı bilip bilmeden konusmayın 1609837082 ben hileden deil slam dan vac yedim müzik programı bilip bilmeden konusmayın 1609837083 ben hileden deil slam dan vac yedim müzik programı bilip bilmeden konusmayın
  3. D

arkadaşlar hesabım vac ban yedi ve bunun üzerine yeni hesap aldım. steam guard yapcam. arkadaşlar vac yiyen hesapla aynı tel no girersen yeniside vac yer diyor. steam desteğe ilettim bu durumu aşşağıdaki resimde sizce yapsam vac yermiyim ?
  4. D

Steam uygulama yüklenmiyor

steamdan wallpaper engine aldım devam ete basınca hiçbirşey olmuyor yüklenme başlatılmıyor uygulama dosyalarının bütünlügünü doğrula deyince kutu 0 da kalıyor yardım edermsz iadede edemiyorum
  5. D

Csgo Güven Faktörüm Düşük

la güven faktörüm düşük karşıya her el hile geliyor
  6. D

smurf lem bu hesap dmg 1607349594 smurf lem bu dmg
  7. D

kankam zzaten 3 b'n saatim var toxic türkler oyun başı reportluyor tilt oldum ya 1607345604 bro 1 hafta boyunca overwatch yaptım söledigini yaptım zaten düzelmiyor 1607346956 övgüm zaten var 150 şer tane hala istiyorum overwatch ta yapıorum 1 hafta boyunca hala düzelmior
  8. D

Merhabalar bir gün oyuna girdiğimde dün oynadıgım arkadaşımın vac yedigini gördüm bi rus tu sabah bi uyandım güven faktörüm düşük size sorum şu 1 ay oyuna girmesem rankım silinse güven faktörüm düzelirmi ?
Top Bottom