Arama sonuçları: *

1. E

İncehesap Flexy Silver Deneyimim

Arkadaşlar tekrar merhaba 19.02.2021 tarihinde incehesap üzerinden flexy silver almıştım. Ürün elime 24.02.2021 tarihinde geldiğinde kasanın güç tuşuna basınca çalışmamıştı. Ürünü tekrar yolladım ve bugün bana arıza bulunamadı denilerek tekrar yollandı. Ürün elime geldiğinde ekran kartını...
  2. E

Flexy Silver Kasa Çalışmıyor

kendim gidip mng kargo şubesinden teslim ettim incehesap bana bir kod verdi o kod ile birlikte ödemeyi de karşı ödemeli yaptık.
  3. E

Göndereceğim bakalım tekrardan incehesaba. Artık parça mı değiştirirler tamir mi yaparlar bilmiyorum.
  4. E

Hocam pek anlamıyorum kablolardan ama anakart kablosu tam yerindeydi arka kapağı açıp psu tarafına da baktım orda da sıkıntı yoktu. Kasa kablolarını kontrol etmemiştim fakat zaten psu açtıktan sonra o parçaların çalışması gerek diye biliyorum. Şuanda ürünü paketledim bugün içerisinde kargoya...
  5. E

Büyük ihtimalle evet psu da sıkıntı var ama firmanın bunun testlerini yapması gerekiyor. Kargo sırasında olduğunu sanmıyorum bu olayın.
  6. E

Kasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.
  7. E

Bugün göndereceğim artık kaç günde geri gelir bilmiyorum.
  8. E

Hocam benimki geldi de sorunlu geldi. Keşke geç gelseydi de gelir gelmez çalışsaydı. Umarım sizde de sorun çıkmaz.
  9. E

Evet konuştum yarın sistemi geri yollayacağım
  10. E

Bilgisayarcıya götürmeden müşteri hizmetleriyle temasa geçtim zaten ama tam arızanın ne olduğunu öğrenmek için götürdüm. Şuan değişim için mail attım, bilgisayarcıdan da haber geldi güç kaynağında sıkıntı var diyor.
  11. E

Ben tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm arızanın ne olduğunu bulması için akşama gelicek tekrar bilgisayar sorunuyla birlikte yazarım buraya
  12. E

@Abdullah Hacıgül abi sistem geldi fakat power tuşuna basıyorum çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim.
  13. E

Monitör olarak hangisi daha iyidir?

o modelde ghosting yaşayanlar varmış
  14. E

Monitör olarak hangisi daha iyidir?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-lc24rg50fqmxuf-23-5-4ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,464426173.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-rampage-rm-244-flash-24-1ms-full-hd-oyuncu-u-fiyati,738180051.html...
  15. E

Flexy Silver Sisteme max 1300tl monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba flexy silver sistemi özelleştirme yapmadan aldım. Monitör hakkında pek bilgim yok 1300tl ye 144hz, sıkıntı çıkarmayacak monitör var mıdır?
  16. E

Abdullah Abi Da Youtube

MD2 yi ucu ucuna kaçırdım ailemi ikna edemedim. İnşallah aynı fiyat bandında gelir. Çünkü fazla artıramayacağım bütçemi.
  17. E

4000 ₺ Toplama veya hazir sistem tavsiyesi

Üzerine biraz daha ekleyebilirsen bunu alabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/27777/cyber-580-intel-i3-10100f-asus-dual-rx580-8gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. E

Pollux 3T-10 VS CYBER 1650

Cyber-1650 deki ssd sorunlu diye biliyorum. İ3-10100F AMD R3-3100 den overclock yapılmadığı sürece daha iyi performans verebiliyor. Düz 1650 tavsiye etmem fakat 1650S stokları çok sıkıntılı durumda. B460 anakart ile Pollux 3T-10 daha mantıklı duruyor.
  19. E

RYZEN 5 PRO 4650G Apu sistem

aklımda bulunduracağım bu sistemi de
Geri