Arama sonuçları: *

1. Yvzhn24

Yanlışıkla tüm masaüstümü sildim!

2. Yvzhn24

bilgisayarın Onedrive - Personal Kısmında Hepsi duruyor ama masaüstümde yoklar. 1752623683 şöyle gözüküyor. görev yöneticisinde de var gibi. emin olamadım
  3. Yvzhn24

Yanlışıkla tüm masaüstümü sildim, bilgisayarımda yer olmadığı için hem cloudda hem de bilgisayarımda olan (yeşil tikli olan) dosyaları sildim. bilgisayarımda sadece 20 gb yer arttı ve dosyaları geri yükleyemiyorum. her bir oyunu, uygulamayı tekrardan kurmamı istiyor. lütfen acil yardım edin
  4. Yvzhn24

Bilgisayar güncelleştirme ekranında kaldı!

Anladım, teşekkürler. Düzelmezse ne yapmalıyım peki
  5. Yvzhn24

Bilgisayarda yeterli yer olmadığından olabilir mi acaba? En son boşta 5 veya 10 GB vardı.
  6. Yvzhn24

Bilgisayarım win11 ve güncelleştirme gelmişti birkaç kere yeniden başlattı kendisini ve şu an %65'te takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Yaklaşık 15dkdır %65'te.
  7. Yvzhn24

Yardım Bilgisayarımda virüs mü var?

Sabah yurttan birinden 2tb bir usb aldım, taktıktan sonra dosyalar böyle gözükmeye başladı. defenderda ise biraz taradıktan sonra taramayı kesti. Offline taramayı açtım ama virüs bulamadı. Ne yapmalıyım? 2tb olup olmadığını da onaylayamadım. H2testw 4 Mbyte yazıyor. Yardım
  8. Yvzhn24

Öneri 1000 Tl bandında gaming mouse önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirim, genelde valo oynarım fps olarak. Tutuş tipim "palm". Makro ve rgb olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  9. Yvzhn24

Donanım Arşivi kullanıcıları mezun olduğu / okuduğu üniversiteleri yazıyor!

mersin üniversitesi nasıl sizce? sayısal olarak değil de genel itibariyle
  10. Yvzhn24

Donanım Arşivi kullanıcıları mezun olduğu / okuduğu üniversiteleri yazıyor!

Hazır tercih zamanındayken tercih yapacaklara yardımcı olur. Ben de dilciyim dilciler de tecrübelerini yazarsa çok mutlu olurum.
  11. Yvzhn24

Yardım 12 Bin tl civarına hangi telefonu önerirsiniz?

Xiaomi tarafından bir öneriniz var mı
  12. Yvzhn24

Yardım 12 Bin tl civarına hangi telefonu önerirsiniz?

12 bin tl gibi bir bütçem var. Ana amacım oyun oynamak değil. Kamera ve depolama benim için ön planda. yardımcı olursanız sevinirim
  13. Yvzhn24

Fanlar dönüyor bilgisayar açılmıyor

gücü kapatmanın zararı olur mu buradayken
  14. Yvzhn24

teşekkür ederim de eskiden de oluyordu yine hiçbir şey yapmadan düzeliyordu. sebebini merak ediyorum neden acaba
  15. Yvzhn24

evet açıldı hiçbir şey yapmadım.
  16. Yvzhn24

taktım taktım kablolarda bir sorun yok az önce açıldı ama nasıl oldu bilmiyorum. arada da böyle oluyor. 1720373940 videoyu yeniledim yanlış video gelmiş ****
  17. Yvzhn24

videoyu ekte görebilirsiniz
  18. Yvzhn24

1660 super, ryzen 5 3500, B450M dragon, 8x2 xpg ram
  19. Yvzhn24

ışıklar yanıyor, egzoz fanı, ekran kartı fanları, ön cam fanları dönüyor, ama bilgisayar açılmıyor
Geri