Arama sonuçları: *

1. TEMİZ AZ KULLANILMIŞ ACER NİTRO RTX3070Tİ 17.3İNÇ

TEMİZ AZ KULLANILMIŞ ACER NİTRO RTX3070Tİ 17.3İNÇ

28 ağustosta hepsiburada üzerinden aldığım acer nitro 5 laptobumu kullanmadığım için satıyorum laptobumda harici olarak tek kanal 16 gb ram varken ben çift kanal 32 gb şeklinde güncelledim oynadığım ac serisi ve rdr 2 de hiç bir donma vs yaşamadım bu oyunlarda en yüksek ayarlar ve dlss kalitede...
  2. çok temiz az kullanılmış acer nitro 5

çok temiz az kullanılmış acer nitro 5

28 ağustosta hepsiburada üzerinden aldığım acer nitro 5 laptobumu kullanmadığım için satıyorum laptobumda harici olarak tek kanal 16 gb ram varken ben çift kanal 32 gb şeklinde güncelledim oynadığım ac serisi ve rdr 2 de hiç bir donma vs yaşamadım bu oyunlarda en yüksek ayarlar ve dlss kalitede...
  3. O

Eski bilgisayarımı Nasıl Satabilirim

acele yokta işte ne kadar ederler hiçbir fikrim yok
  4. O

Eski bilgisayarımı Nasıl Satabilirim

beyler abdullah abi sayesnide acer nitro 5 aldım oyüzden eskiden kullandığım çoook eski bilgisayarımı satıcamda eski olduğu için pek alıcı çıkmıyor gibi sizce sistem komple kaç tl eder veya almak isteyen çıkarmı intel core i7 870 amd radeonhd 5670 2x2 1600mhz ram 650w power supply asus anakart...
  5. O

Bilgisayar açılmıyor

Beyler öncelikle merhaba bufün bilgisayarı aötım kapattım sonra yeniden açmam gerekti ama bazı sorunlar çıktı 2 saattir bunla uğraşıyorum 3 tane çıkan sonuçlar var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 1-Pc yi açıyorum Windows yüklenme ekranında kalıyor 2-Windows açılma ekranı bazen...
  6. O

300-400 arası klavye önerisi dostlar

Öncelikle selamlar dostlarım sizden bikaç konuda fikir ve düşünce isticektim 300 400 tl arası klavye alacağım yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum Genellikle fps oyunları oynadığım için tepkime süresi iyi plan bi klavye Kronik bş arızası omaması iyi olabilir sıkıntı çıkarsa monitöre...
  7. O

PC'mi bir süre açmayınca ekranda bozulmalar oluyor

Beyler bilgisayar şöyle bi problemim var 2-10 saat bilgisayarı açmadım zaman böyle oluyor youtubeda felan bir şey göremedim sıkıntıyla ilgili Yardım edenlere şimdiden teşekkürler Not:pc biraz eski
Top Bottom