Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 32 bit 64 bit yapma.

işlemcim 64 bit destekliyor bu temiz kurulum yapmak istemiyorum ama çoğu kişi temiz kurulum yapıyor ben bu kısımda üstteki seçeneği seçsem 64 bite yükselir mi işlemcim? son kurulum kısmı burası ben burda dosyalarımın ve belgelerimin gitmesini istemiyorum onun için yukardaki seçeneği seçmek...
  2. B

300TL Klavye Önerisi

😂😂 kanka benimde internette sıkıntı var 1.5 senedir ara ara ping giriyor nprmalde 9-10 mbps sabit olur bi füşüyo 4-5 e kendi kendine oyun oynayamıyorum modemden mi kaynaklı hatlarda mı sıkıntı bar anlayamıyorum müşteri hizmetleri desen hiç bi şey yaptıkları yok durum üzücü...
  3. B

300TL Klavye Önerisi

kanka diğerleri ne der bilmem ama şahsi bakış açım olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkcası.
  4. B

Yardım 1.5 SENEDİR ARA ARA PİNG GİRİYOR

evet adsl 16 mbps alt yapı var vdsl de 22 mbps demişlerdi. 1606734642 modemden mi hatlardan mı kaynaklı olduğunu nasıl anlarım hocam?
  5. B

300TL Klavye Önerisi

Gamepower Warlock blue switch kullanyorum tam bir f/p ürünü 1.5 senedir hiç bir sıkıntısını görmedim. hissiyat tepkimesi vb çok iyi.Tavsiyemdir.
  6. B

Yardım 1.5 SENEDİR ARA ARA PİNG GİRİYOR

Arkadaşlar 1.5 senedir ara ara internetime ping giriyor ama az uz da değil mesela normalde 9-10 mbps sabit birden kendi kendine 4-5 e düşüyor buda inanılmaz bi ping artışı yapıyor lolde mesela oyundan düşüyorum discordda 5000ms oluyor ve bunun modemden mi kaynaklı hatlardan mı kaynaklı olduğunu...
Geri