Arama sonuçları: *

1. C

RX 570 SİYAH EKRAN SORUNU

tamamdır çok teşekkürler tekrardan <3
  2. C

şuan önerdiğiniz driverı kurdum tekrardan bir sıkıntı yok fakat yarın görücez bakalım :D yarında bir sıkıntı yaparsa artık asusu arayacağım
  3. C

ben asus rog kullanıyorum ama asusa ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri bu mu var acaba https://rma.asus-europe.eu/tr/info/contact#:~:text=Tüm%20ürünler%20hakkında%20destek%20alabilmek,-18%3A00%20saatleri%20arasındadır.
  4. C

bir şimdi sizin dediğiniz sürümüde kuracağım olmazsa voltaj mı düşürsem acaba ne kadar mantıklı olur
  5. C

orada da bir sıkıntı yok gibi gözüküyor
  6. C

öyle bir sıkıntı gözükmüyor yinede tam olarak nereden bakacağım bir kontrol edelim
  7. C

umarım düzelir ya gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum elimden amdnin grafik yazılımlarına küfür etmek dışında bir şey gelmiyor..
  8. C

ben de öyle düşünüyorum o yüzden garantiye vb. göndermeme gerek yoktur sanırsam değil mi ? 3 hafta diyorlar 3 hafta uzun bir süre takip etmem gereken vizeler vb. var
  9. C

rx570 için bir sıkıntı yaratmaz değil mi
  10. C

şuan bende de 20.9.1 var ddu ile silip tekrardan yükledim fakat hal aynı sorun.. 1606738757 indirme linkini nereden bulabilirim acaba
  11. C

yanlış okumadıysam aynı sorunla sende karşılaşmışsın rx570 kullanıyorum ve daha 1 hafta oldu olmadı oyunlara girdiğimde 2-3 saniyelik siyah ekranlar oluyor genelde esc bastığımda veya bir animasyon esnasında oluyor en yeni driverı kurdum kurduktan sonra sıkıntısız çalıştı sabahında yine aynı...
Geri