Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Pc klavyeyi görüyor ama klavye çalışmıyor

Ayarlardan fare ve klavyeler kısmında gözüküyor klavyem ama çalışmıyor hiçbir şekilde başka pc de denedim ancak ondada çalışmadı markası A4tech çoğu kişi biliyodur ztn yeni klavye alana kadar idarelik kullanıyodum şuanda yeni klavye alacak durumum da yok lütfen yardım edin
  2. E

Steam Oyun Yayınlama

Biz küçük bir ekip olarak bir oyun geliştiriyoruz ancak ekipteki kimse reşit değil bu oyunu steam da nasıl yayınlayabiliriz vergi işleri vs. nasıl olur illa şirket kurmak zorunda mıyız bilgilendirirseniz sevinirim
  3. E

i3 m370 işlemcisi olan garibana APU sistem öneri

laptopumun içinde i3 m370 var kullanırken ne kadar kanser olduğumu tahmin bile edemezsiniz piyasalar baya pahalı olduğundan bir türlü biriktirdiğim parayı da harcayamadım o yüzden APU sistem alma niyetindeyim sonradan içine ekran kartı takabileceğim 5000 tl civarı bir APU sistem öneriniz varsa...
  4. E

Lise 2.Dönem 1. Yazılısı olmak üzereyim (ilk dönem konuları dahil)

Bizim okul geçen dönemde böyle bir saçmalık yapmıştı ve sınavları diğer okullardan erken yapmıştı şimdi de daha millet 1.dönem sınavlarını bile tam olmamışken bizim okul bu hafta cuma 2.dönem sınavlarına başlıyor keşke bir şey öğretebilselerdi de ondan sınav yapsalardı ve o kadar geniş kapsamlı...
  5. E

Çözüldü✓ Babamın benim için almayı düşündüğü toplama bilgisayar

Çok teşekkürler eğer babamı internetten alışverişe ikna edebilirsem bu sistemi almayı planlıyorum ilginiz için çok sağolun
  6. E

Çözüldü✓ Babamın benim için almayı düşündüğü toplama bilgisayar

Babamın almayı düşündüğü toplama pc özellikleri bi bilgisayarcıya toplatmış acaba iyi midir neler eklenip çıkartılabilir bi cyberpunk oynamak isterim ama ailemin bütçesini zorlamakta istemiyorum görüşlerinizi bekliyorum babam bütçe konusunda 4500 diyo bu pc için fiyatıda pazarlıkla indirirmiş...
Top Bottom