Arama sonuçları: *

1. R

Oyuncu Koltuğu mu Yoksa Yönetici koltuğu mu ?

yani bilemedim bürosit koltuklara baktım ama bek desteği yok gibi sanki
  2. R

Oyuncu Koltuğu mu Yoksa Yönetici koltuğu mu ?

Bunun için 10k bütçe ayırdım kafamda yıllardır dandirik şeyler kullanıyorum, youtube videolarında insanlar oyuncu koltuklarındansa ofis koltuklarını tercih etmemizi söylüyor yinede emin olamadım bilgisayar başında çok vakit geçiyorum, en iyisi ne ise onu alacağım, ya oyuncu koltuğu yada yönetici...
  3. R

cs go da mouse aşağı kayıyor

cs go da oyun içinde crosshairim yavaş yavaş aşağı doğru çekiyor kendini sebebini anlayamadım esc ye bastığımda her şey normal oyun içinde oluyor ne oluyorsa var mı yardım edebilecek
  4. R

Kablosuz Kulaklık önerisi

SteelSeries Arctis Pro almayı düşünüyorum başkada kulaklık bulamıyorum öneriniz var mı bütçe sıkıntısı yok iyi bir kulaklık alıcam
  5. R

5800x ısınma problemi

kasam Cooler Master Masterbox MB511 Tempered Glass RGB 3x120mm Fanlı Mesh Ön Panel Pencereli Kasa RC-MCB-B511D-KGNN-RGB sıvı soğutucumda Aerocool Pulse L240 F ARGB 240 mm Sıvı Soğutucu (AE CC PLSL240F) 85 derecelerden indiremiyorum oyunda iken
  6. R

2000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

2000 tl bütcem var belim biraz rahatsız rahat bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz ?
  7. R

orjinal ps4 kolu pcde birazda olsa gecikmeli olarak çalışıyor

bu gecikmeleri kaldırmak için herhangi bir kablo falan var mı nasıl azaltabilirim
  8. R

3080 asus tuf çok ısınıyor

Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
  9. R

asus tuf 3080 oc ısınma yapar mı

kullanan biri çıkar sanırım :D
  10. R

sıcaklık yönünden sıkıntı çıkar mı ondan korkuyorum
  11. R

peki sence rog strixi beklemeye değer mi 1606884994 yada fiyat farkına ?
  12. R

asus tuf 3080 almayı düşünüyorum rog strixin ülkemizde bulunmamasından dolayı ısınma sorunu yaşar mıyım
Top Bottom