Arama sonuçları: *

1. 4

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

benim bi üst yoruma bak.
  2. 4

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

alıcının günahını almak istemiyorum da, tableti düşürüp sonra da kılıf takıp bu duruma bir kılıf uydurmak istemiş olabilir. ne ara tablete uygun koruyucu camı buldun da yaptırdın seninkinin boyutu da hizası da onun attıklarıyla aynı değil , çizik oluşmuş filan @metehanxwq
  3. 4

🔥İndirim Asrock RX 9060 XT Steel Legend OC SL 8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı 16149TL

Vodafone indirimiyle16 gblik Sapphire 15.5k geliyor
  4. 4

🔥İndirim Blade 8 Adet Deodorant 😱 438₺ (TEKRARDAN İNDİRİMDE )

dün sıvı sabun reklamı yaparken banyo dolabının altı açılmamış paketlerle doluydu. reklam gelir diye aklımdan geçti. bugunde reklama düştü
  5. 4

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ BİLGİSAYAR PARÇALARINDA SEPETTE %20 İNDİRİM

ürün düzenlemelerle 2 3 gündür sepette. dün yüzde 15 indirimle 41kusurdu. bugun % 20 indirimle 48 kusur
  6. 4

Vatan acımadan öpüşe geçti napacaz

1. resim gece bu aralarki normal fiyatı yani yaptıgı indirimden önceki normal hali 2. resim gece 22den sabah 5e 6e ya kadar ki indirimli fiyatı 3. fiyat bu sabahki fiyat
  7. 4

🔥İndirim Next Start Pro 4K Media Player (2.Nesil) 🔥 1.699₺

almışken 4 gb ram li olsun dersen . gerisi hepsinde aynı
  8. 4

🔥🔥 599TL Anker 6W Hoparlörü (RGB)

927den alınmaz gibi
  9. 4

Almanya Ryzen 5 7500F Sistem Toplama

gel burdan sadece anakart işlemci ekran kartını ve rami al götür orda bir tane kasa bulursun. yada buradan al eline 150 euro kalır. yada kalmasın daha iyi ekran kartı ve işlemci alırsın arada 4bin fark var
  10. 4

İşcep'e girebiliyor musunuz

şuan düzeldi girebildim
  11. 4

İşcep'e girebiliyor musunuz

hata veriyor
  12. 4

BU FİYATA BU SİSTEM ALINIR MI ACİLL

sıfırı neredeyse 16k https://www.itopya.com/kaiser-6-v2-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-rx-6600-dual-v2-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h27043#kategori_11 "
  13. 4

IT-FRST Sistem alınır mı gençler, ne diyonuz

psu NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU
  14. 4

IT-FRST Sistem alınır mı gençler, ne diyonuz

bu fiyata alınır mı gençler psu NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU
  15. 4

Dying Light 2 CRACKED!

iyisin storylere düşmüşsün
  16. 4

Ram cl değerimi ve mhz değerimi öğrenmemde yardımcı olurmusunuz?

Ben olsam ya 4e aynısından 4 eklerim, Yada ramleri satar 2 tane aynı 8 gb takarım. Geçenlerde masaüstünde cl değeri herşeyi uyan 3600 ramler de Bi sıkıntı oldu. Yüksek mhz si oldugu halde ramleri anakart desteklemedi 3200 olarak gördü. AnaKartın sayfasında o markanın o modeli için 3600...
  17. 4

Ram cl değerimi ve mhz değerimi öğrenmemde yardımcı olurmusunuz?

Lenovo nın sayfasına girince özelliklerini seri numarasıyla yada bilmiyorsan diagnostikle cihaza takılı parçaları filan görebilirsin. Ama orda cl değeri yazar mı yazmaz mı bilmiyorum.
Geri