Arama sonuçları: *

1. M

11 bin TL lik Sistem önerisi

Acelem yok valla 3060ti ye güzel bi sistem iyi olur
  2. M

11 bin TL lik Sistem önerisi

beyler 6-7 ay calisip parami topladim almisken en iyi sini almak istiyorum 11500 tl ye kadar esneyebilir Monitiör dahildir kafayı yiyecem 1 aydır karar veremedim ne alcagima yardımlarınızı beklyorum simdiden tesekkürler
  3. M

Vatan bilgisayar 11bin TL sistem toplama

Çokmuş ya tesekkur ettin bilgi icin
  4. M

Ne kadar mesela kanka 1607443653 Malesef oturdugun yerden vatan var 1607443718 Valla dostum ailem pek sıcak bakmiyo parayı ben odeyecem fakat taksit işini ailem yapacak ondan biraz eski kafalilar
  5. M

arkadaslar vatan computerden bana güzel bi sistem toplarmisiniz butcem 11bin tl montiör dahil şimdiden tesekkurler iyi formlar ( not: vatan olmasi şart ) soru2: incehesap , gamegaraj, itopya almayip vatandan almam nr gibi farklar olur vatandan alma sebepim ailem
  6. M

Vatan PC'ye Asus RTX 3060 Ti ne zaman gelir?

arkadaslar asusun rtx 3060 Ti ekran karti vatana ne zaman yada gelirmi ?
  7. M

taksitle ürün almak yardım

tamamdı tesekkurler hic banka kartı cikarmadigimdan hangi banka yı tercih ediyorsunuz
  8. M

Mesela 11 bin tl lik limitli kart alcam sonra bankaya odeyecem degilmi taksiti
  9. M

İncehesap gamegaraj gibi
  10. M

beyler ilk defa siteden taksitle pc alacam bu sistem tam olarak nasıl işliyor beni bilgilendirirmisiniz diger sorum maaş kartıyla taksit olurmu
  11. M

11.000 tl lik pc toplama

Beyler baslikta gordgunuz gibi 10-11 bin tl civarı monitör dahil pc toplamak istiyorum önerileri alayım
Top Bottom