Arama sonuçları: *

• Users: Yunus
  • Order by date
  1. Yunus

Çözüldü✓ ACİL RAT YEMİŞMİYİMDİR

Discord o fotoyu sana gösterebilmek için bilgisayarına indirmesi lazım bulaşmış olabilir ama discordda bu ne kadar sık bilmiyorum
  2. Yunus

Çözüldü✓ ACİL RAT YEMİŞMİYİMDİR

bu kadar korkuyorsan çak formatı geç gerek yok bu kadar strese
  3. Yunus

Anneye Telefon Önerisi

https://www.hepsiburada.com/honor-magic-8-lite-5g-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-kizil-kahve-p-HBCV0000B5JKB1?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=a...
  4. Yunus

IPhone 16e vs iPhone 15

2 cihaz arasında kalıp 16e yi seçtim birkaç haftaya almayı düşünüyorum Geniş açı ve magsafe o kadar dealbreaker bir eksik değil bence hele pil ve 2 nesil daha yeni bir işlemci için
  5. Yunus

Yardım Öğrenciyim konu çalışmak ve test çözmek içinb tablet önerisi

Eğer apple ekosistemi kullanıcaksanız ipad sizin için en iyi seçenek (cpu bence tablette o kadar önemli değil render almayacaksınız sonuçta) Eğer tasarım veya çizimle ilgileniyorsanız huawei bakın kalemleri çizim için iyi (uygulama ne kullanılabiliyor bilmiyorum) Kalan her durumda s10fe alın geçin
  6. Yunus

30-45k Arası Telefon Ne Önerirsiniz

telefondan beklentinize göre değişir s25 muhtemelen en iyi seçenek ama bu bütçede
  7. Yunus

Yenilenmiş iphone 11 alınır mı??

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/223976-944174/apple-iphone-11_cmf-phone-1/ Bence şöyle bakalım iphone 11 sadece işlemcide önde belki ios kullanması sizin için + olabilir bir de ips ekranı var bence kesinlikle çok büyük bir eksi cmf phone 1 de oled ekran var parmak izi var...
  8. Yunus

Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

m4 macbook air ile 40 50 fps high 1080p oynuyorum abi dlss falan açıksa onları kapatmayı dene vsync açık olsun
  9. Yunus

Macbook da Oynayacak Oyun Bulamıyorum

Şu ana kadar cyberpunk2077, enter the gungeon, art of rally, openttd, rimworld, eu4, ck3, aoe2(crossover ile), project zomboid, unturned gibi oyunlar oynadım ama şimdi oynayacak yeni bir şeyler arıyorum ve bulamadım Önerilerinize açığım
  10. Yunus

❌İndirim Bitti! Ilk ay 9,5₺ VDS Sunucu 4gb ram 2cpu

vds de dedicated sunucu kiralıyorsun sadece senin sistemin çalışıyor vps de bir serveri parçalara bölüyorlar bunun bir parçasını kiraliyorsun 1766262904 1 ay için okey ama yıllık isterseniz hostingdünyam daha ucuz
  11. Yunus

Cyberpunk 2077 alınır mı?

pc açıyorsa dlc ile birlikte çek gitsin ben öyle aldım memnunum macbook air m4 16/256 da oynadım 1080p 30-60fps high da açtı v sync ile bi de metalfx kullandım galiba fsr da olabilir
  12. Yunus

🔥İndirim STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Macos için güzel oyun bulurum inş burdan Epic patlak çıktı
  13. Yunus

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

80 milyon bana çıksa herkese 1 milyon tl verirdim diyen vardı bi de
  14. Yunus

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

15. Yunus

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Güzel alınır Dlc yi daha denemedim
  16. Yunus

Epic bakiyesi olarak iade ediyor bu arada
  17. Yunus

Geçen indirimde cp2077 almıştım dlc ile macbook da çalışan başka oyun göremedim güzel onla devam ediceğiz gibi duruyor
  18. Yunus

Kadınlara Yönelik Laptop Tavsiyesi

200 fps 2k lol açıyor cs denemedim (m4 base model)
  19. Yunus

Kadınlara Yönelik Laptop Tavsiyesi

m4 macbook alınır bence m5 air da beklenebilir m4 air kullanıyorum sorun varsa alırım
  20. Yunus

🔥İndirim 1 ay bedava chatgpt plus

kodlamada baya iyi
Geri