Arama sonuçları: *

• Users: Yunus
  • Order by date
  1. Yunus

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

2dk şarjda bırakıp sonra devam ediyorum ben devamında şarjda bırakıyorum fullenmesi için
  2. Yunus

Hangi Linux Kullanmalıyım

Oyun için başka distro öneririm (EndeavourOS) ben günlük kullanım için önerdim Sistem iyi çalışmazsa antiX deneyebilirsin kurulumu zor olabilir 1786552702
  3. Yunus

Hangi Linux Kullanmalıyım

Olursa cachy efsane olur ama olucağını sanmıyorum (şimdi baktım 3gb ram istiyor) Mint babadır devamke
  4. Yunus

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Oyun geliştirmeye yönelicekseniz macbook yetersiz kalır bazı durumlarda (unity çalıştırıyorum ancak hiç ue denemedim) gpu gücü kısıtlı olduğu için bu bütçede (m4-m5 de yetersiz ancak m4 pro/max işlemcileri yeterli ancak sizin bütçenize uymuyor) Onun dışında m4 macbook air kullanıyorum sorun...
  5. Yunus

🔥İndirim Magegee Light87 87 Tuş Rgb Hot-Swap 1.399 TL

Gasket mount bir de akko 5075b almasaydım yapışırdım buna
  6. Yunus

Yardım İem Kulaklık Önerisi (Fps+Müzik)

Kefine klean çok cazip geliyor ama ses profili olarak cadenza 2 daha yakın geliyor bana o yüzden kafam karışık şu an Videolara bakıcağım şu anda stajdayım
  7. Yunus

Yardım İem Kulaklık Önerisi (Fps+Müzik)

Cadenza 2 ye çıkmaya değer mi red lion ile arasında o kadar fark var mı değicek Red lion un kutu içeriği de güzel ama 2 si arasında kaldım Aktif olarak kz castor buds fe ve space one var
  8. Yunus

🔥İndirim New Balance 878 Günlük Ayakkabı 3275 TL

Amazondan under armour almıştım 1 senedir kullanıyorum sararma dışında sorunum yok acayip rahat ayakkabı fark yaratır mı bana Doğru hatırlıyorsam charge 4 var
  9. Yunus

4000 TL Ye Klavye Önerisi

https://meyergaming.com/darmoshark-top75-he-manyetik-switch-oyuncu-klavyesi-rapid-trigger Kablosuzu bi tık daha pahalı https://www.hawkchair.com/hawk-gaming-hk610s-manyetik-switch-rgb-8k-hz-tri-mode-kablosuz/bluetooth-75-gaming-klavye Markaya güveniyorsanız burdan kablosuz da alabilirsiniz...
  10. Yunus

4000 TL Ye Klavye Önerisi

Manyetik switch de tetiklenme noktası gibi şeyler belirlenebiliyor çünkü dijital değil analog yani basma hassasiyetine göre harekete geçiyor. Hissiyat olarak beğendim ama kodlama+ oyun için akko aldım ben manyetik öneririm şahsen
  11. Yunus

Yardım %50 Oyun %50 İş İçin İşlemci Önerisine İhtiyacım Var

R7 ve R9 olan işlemciler iş tarafında iyidir güvenerek alabilirsin Bazı durumlarda değişebilir kullandığın yazılım tek çekirdek kullanıyorsa hala çok değişmeyebilir performansın ama r7 r9 gözün kapalı halleder işini
  12. Yunus

Hp Victus 15 Kamera Algılanmıyor

Aynı cihazda aynı sorunu yaşadım çözüm bulamadım redditte konu var 1.5 yıldır sadece çözüm var mı diye soruyorlar geçmiş olsun
  13. Yunus

Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

Bir kere yükleyip birdaha silmeyeceksen veya ssd ye veri aktarıp aktarıp silmeyeceksen sorun değil
  14. Yunus

Öneri 1500 Bandında Klavye Önerisi

Blackwidow v3 temizse onu al değilse mekanik hisli deneyebilirsin mediamarktta vatanda var bu klavyeden deneyebilirsin beğenmezsen eva red iyi diye biliyorum
  15. Yunus

Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

İşletim sistemi kurmayacaksanız dram çok da önemli bir şey değil 2. Ssd olarak kullanıcaksanız 1784214330 Sürekli yapılıyorsa evet
  16. Yunus

Mekanik hisli çok iyi hissettirmiyor ama bence bu bütçedeki mekaniklerden iyidir Ses olarak sesi baya az oluyor onların...
  17. Yunus

Iem Tavsiyesi 1.5k - 2.5k Civarı

Başka öneri var mı peki bu bütçelerde sw200 nasıl Bir de apple dac aldım 3.5mm jack daha iyi olur benim için
  18. Yunus

Klean ile klean sv arası ne fark var
  19. Yunus

Mekanik mi mekanik hisli mi arıyorsunuz
  20. Yunus

Elimde kz castor var ancak filtreleri çıktı yapıştırdım ama ses kalitesi değişti eskisi gibi hissettirmiyor daha kullanılabilir ses kalitesi güzel iem arıyorum Truthear gate var aklımda
Geri