Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ R5 5500 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

hangisini daha iyidir?
  2. B

Çözüldü✓ R5 5500 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Biliyorum r5 5500 zaten fok ısınan bı işlemci değil ama işlemcinin neredeyse 100 de 100 kullanan uygulamalarda bu sıcaklar sebebiyle 80 dereceyi görme sebebiyle işlemci soğutucu almaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1000tl civarı
  3. B

Yardım Kasa Fan Anakart Bağlantısı

Selamlar vatan bilgisayardan 6 ay önce aldığım kasada CHA fanların görünmediğini farkettim😀. Baktığımda fanları anakarttaki CHA fana değil ek kismina bıraktığım fotoğraftaki gibi tahmin ettiğim üzere direk psuya bağlamışlar. Bunu nasıl anakarata bağlarım .
  4. B

Superonline Değişken İnternet

Selamlar geçen haftaya kadar superonline 50/5 mbit internet ve modelini hatırlamadığım huawei modem kullanıyordum. Paketimin bitmesiyle 100/10 mbit internete geçtim ve mıdemi de değiştirdiler. Mevcut modemim ZTE H3600 araştırdığım kadarıyla önceki modemden daha iyi ancak önceden 2 oda uzaktaki...
  5. B

Asics Ayakkabı alınır mı

https://www.asics.com.tr/p-netburner-ballistic-ff-3-erkek-beyaz-siyah-voleybol-ayakkabisi-1051a073-102 Daha önce hiç asicsin sitesinden alışveriş yapmadım güvenlir mi acaba
  6. B

Asics Ayakkabı Alınır mı

Voleybol oyuncusuyum ve ayakkabıya ihtiyacım var. Linkteki ayakkabıyı beğendim ancak asicsin internet sitesinden hiç alışveriş yapan birini görmedim. Sıkıntı yaşar mıyım. Lütfen yardımcı olun. https://www.asics.com.tr/p-netburner-ballistic-ff-3-erkek-beyaz-siyah-voleybol-ayakkabisi-1051a073-102
  7. B

2000TL Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

usb versiyonuyla aralarında fark var mı acaba 1707042877 link atabilme şansınız var mı
  8. B

2000TL Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Oyun için max 2000 Türk liralık kulaklık arıyorum. Ses ve malzeme kalitesi önemli.
  9. B

CS 2 DirectX 12 olmasına rağmen açılmıyor

Bende hala aynı
  10. B

CS 2 AÇILMIYOR DİRECTX

Sildim ancak düzelmedi. Silip yüklemeyi deneyeceğim.
  11. B

CS 2 DirectX 12 olmasına rağmen açılmıyor

Bende de aynı hata var çözemedim
  12. B

cs go 2 limited test açılmıyor

hocam bende de aynı problem var başlatma seçeneklerindekileri sildim ancak olmadı. İkinci önerinini hangi ayarlardan yapmam lazım acaba öyle bir saçenek bulamadım da.
  13. B

CS 2 AÇILMIYOR DİRECTX

Bugün CS2 çıktı heyecanla indirdim ve oynamak için tıkladım ancak directx hata kodu alıyorum. Kontrol ettiğimdi directx 12 bilgisayarımda yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim hatayı paylaştım.
  14. B

Counter Strike Açılmıyor

Denedim ancak bir sonuş alamadım (steam üzerinden diyorsunuz değil mi?)
  15. B

CS:GO Açılmıyor yardım eder misiniz?

merhabalar hocam konuyu açalı baya olmuş ama hallettiniz mi problemi. Bende aynı hata ile karşılaşıyorum
  16. B

Counter Strike Açılmıyor

Gece normal bir biçimde oyunu kapattım ancak sabah açmaya çalıştığımda açılmadı. Her türlü şeyi denedim ama oyun başlamıyorum herhangi bir hata kodu vb. almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. B

Ryzen 5 3600e RGB hava soğutma önerisi

R5-3600 a bir öneriniz var mıdır ?
  18. B

Ryzen 5 3600e RGB hava soğutma önerisi

Genel olarak RGB için bakıyorum almışken soğutmasıda iyi olsun dedim yoksa 3600 (işlemci değişikliği) çok ısınan bı işlemci değil ux100 nasıldır genel olarak RGB için ? Ek olarak elim yatkın ancak kablolamasi vs. den korkuyorum .
  19. B

Ryzen 5 3600'e Aerecol Cylon 4F yeter mi ?

Cevabınızı yeni goruyorumda bu soğutucuyu i5 10400f ile kullanabilir miyim?
  20. B

Ultima 3060Ti sistem alınır mı?

Haklısın
Top Bottom