Arama sonuçları: *

1. Cankare

30-40000 TL bandında PMC programları için Laptop önerisi

Arkaşım 30 40k bandında PMC programları kullanıp hem oyun oynayabilecegi bir laptop arıyor.Ne önerisiniz.
  2. Cankare

Yardım 🛜 TÜRK TELEKOM FTTH KUTUSU❓

Hızın değiştiğini ilk defa duyuyorum ?
  3. Cankare

Yardım 🛜 TÜRK TELEKOM FTTH KUTUSU❓

Bizim binada siyah var sorgulamada 1000 çıkıyor.
  4. Cankare

İşten çıktıktan sonra sigortadan tekrar yararlanabilir miyim?

Kısa bir özetle eğer 18 yaşına girmiş ve liseyi bitirmiş şu sıralar üniversiteye girmeye hazırlanıyorsanız acil durumlarda sorun yaşamamak için SGK Merkez Müdürlüklerine aktivasyon başvurusu yapmanız gerekir. 18 yaşından büyük olan erkek çocukları öğrenim görmüyor ise (lise öğrenimi görenler 20...
  5. Cankare

Böyle bir bilgi buldum. İşten ayrıldıktan sonra sigorta sisteminde 10 gün boyunca sigortalı olarak görünmeye devam edersiniz. Bunun ardından üç ay süresince sağlık güvenceniz devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde geçerli olmaya devam eder. Bu süreçte: Devlet hastanelerindeki sağlık...
  6. Cankare

Durum şöyle ben lise mezunuyum 20 yaşına kadar ebeveyinlerimin sigortasındna yararlanabiliyorum .Köfteci yusufta çalışmayı düşünüyorum,1 en falza 2 ay. Sigortam yapılırsa işten çıktığımda tekrar ebeveyinlerimin sigortasından yararlanabilir miyim ?
  7. Cankare

💳 Güncel Cashback Listesi Ağustos 2025 💳

200 TL ye kadar yüzde 40.
  8. Cankare

💳 Güncel Cashback Listesi Ağustos 2025 💳

Sipay hala kullanıyorum yaşadığım tek sorun hesaba 10.000TL üstü bir meblağ girince incelemeye alınmıştım. Tam hatırlamıyorum sanırım 2 hafta gibi bir süre sürmüştü.
  9. Cankare

50000TL civarına 5070 sistem toplamak

Evet bende işlemci daha önemli diye biliyorum ama test videolarına baktığımda 5070 7600 , 9060xt 7800x3d e göre daha fazla fps alıyor. Fiyatalrı hesapladığımda nerdeyse aynı. Testleri izlediğimde iki ekran kartının da nerdeyse tamamını kullanıyor. 5070 7600 daha fazla fps almıyor mu ben bir şey...
  10. Cankare

Evet 7800x3d daha güçlü ama böyle bir gerçek te var. 1754005603 Birde bu performans artışı için işlemciye 2 katı fiyat vermeye değer mi ?
  11. Cankare

Neden böyle
  12. Cankare

Genel olarak cs ve alıcağım kişi 1080p ful ayarlar oynuyor.
  13. Cankare

B650 üstü bir anakart gerçekten gerekli mi ?

ekran kartında galax yada ınno3d ye düşiyim mi biraz ? Bide ram özelinde iyi mi ?
  14. Cankare

50000 TL civarına 5070 sistem önerir misiniz?
  15. Cankare

Ekran kartı 2x RAM İşlemci Anakart soğutma kasa ssd bu 54206 tl sizce bu mu yada başka bir sistemi mi yada attıklarımın 2 3 4 bin tl indirimli hali mi ? bu ramide düşünüyordum
  16. Cankare

Öneri Anakart önerisi Am5 için

Bu konudan bağımsız benim konuya attığım sisteme bakar mısın minimum bunları mı almam gerek yoksa daha düşebilir miyim ?
  17. Cankare

Öneri Anakart önerisi Am5 için

Hocam bende ondan alıyım mı ne yapıyım ?
  18. Cankare

https://www.incehesap.com/genesis-force-tavsiye-sistem-fiyati-76122/ https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/ Mesela bu sistemlerden biri indirime girerse bu anakart ve ram alınır mı ? ram*
  19. Cankare

Bende tam olarak bunu düşünüyordum ama ileride işlemci ya da ekran kartı yükselttiği zaman yeterli olur mu.
  20. Cankare

Bir abim benden oyun oynamak için bilgisayar toplamamı istedi bütçe ortalama olarak 50.000TL ben 5070 Ryzen 5 7600 düşünüyordum. Genel olarak 1080p ful ayarlar CS oynuyor. İleride sistem bileşenlerini yükseltmek istediğinde sorun yaşamasın istiyorum. Anakart konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok...
Geri