Arama sonuçları: *

1. D

BU FİYATA ALINIR MI SİSTEM

hocam o fiyatlara çıkıcaksan 4060 ti lı ve ya 4060 lı sistemlere girersen daha iyi haqqusun sistem linkini atarsan onu da incelerim.
  2. D

Hocam 20k lara 0 sistemler var onları alıp diğer ekipmanları da zamanla toplarsınız.
  3. D

Alınmaz hocam yüksek fiyatı
  4. D

TP-Link Archer VX1800v vs keenetic extra dsl kn-2112

Hocam bu extra dsl modelin de fiber altyapı gelince de kullanamıyor muyuz ?
  5. D

TP-Link Archer VX1800v vs keenetic extra dsl kn-2112

Arkadaşlar sizce ikisinden hangisini almalıyım ?
  6. Cooler Master TD500 V2

Cooler Master TD500 V2

Ürün 2023 Haziran ayında Itopya üzerinden alındı. Kutu ve faturası mevcut. İçinde 4 adet adreslenebilir rgb fan mevcut, psu mevcut değildir. Hiçbir kozmetik sıkıntısı yoktur tertemiz kullanılmıştır. Kasa değiştirdiğim için satıyorum.
  7. Asus ROG Strix Scope

Asus ROG Strix Scope

16 nisanda aldım. üst modele gecicem ondan satıyorum bir sorunu sıkıntısı yok
  8. D

PC kapandı ve bios bile açılmıyor

Hocam ekran kartını ve işlemciyi başka bir pc de deneyin ama sorun çoğu zaman anakarttan kaynaklı olur. anakartın güç bağlantı yerlerini kontrol edin.
  9. D

Disk hatası alıyorum

1 diski için (PDO adı: \Device\0000003a) 0x18edb038 mantıksal blok adresindeki G/Ç işlemi yeniden denendi. Hatası alıyorum bunun çözümü nedir.
  10. D

Hakem heyeti incehesap ve asus ilişkisi

ekran kartım asus dual ama aklına gelebilecek her çözümü denedim 3 sene içerisinde. buna asusun yardımlar incehesabın yardımları da dahil olmak üzere. sonuçta bu bir sorun ve düzelmiyor. Amacım amd ekran kartından kurtulup yeni model bir nvidia ekran kartı almak. böyle sorunlarda bence çok...
  11. D

Hakem heyeti incehesap ve asus ilişkisi

Merhabalar asus dual rx 580 ekran kartım her gün radeon wattman hatası alıyor. Ben de incehesaptan aldiğım için ilk önce incehesaba gönderdim ve bana hatası olmadığı söylendi. Bir süre sonra ben bir daha incehesaba ekran kartımı gönderdim ve incehesap kartımı asus gönderdi. Asus da sorunsuz...
  12. D

Dcom Hatası yüzünden bilgisayar kapanması

6-7 aydır radeon wattman hatası alıyordum.(Pc bir anda kitleniyor ve ekran kartı yüksek fan hızıyla çalışıyor,kasanın fanları ve ışıkları çalışıyor ama görüntü gidiyor) Gecen ay bilgisayarımı servise vermiştim. servisten geldikten sonra bilgisayarımı formatladır... (Ekran kartı ile ilgili...
  13. D

Amd Radeon Wattman

Onarım derken tam olarak ne yapıyor servis...? şuan alıyor musun hatayı ?
Top Bottom