Ürün 2023 Haziran ayında Itopya üzerinden alındı. Kutu ve faturası mevcut. İçinde 4 adet adreslenebilir rgb fan mevcut, psu mevcut değildir. Hiçbir kozmetik sıkıntısı yoktur tertemiz kullanılmıştır. Kasa değiştirdiğim için satıyorum.
ekran kartım asus dual ama aklına gelebilecek her çözümü denedim 3 sene içerisinde. buna asusun yardımlar incehesabın yardımları da dahil olmak üzere. sonuçta bu bir sorun ve düzelmiyor. Amacım amd ekran kartından kurtulup yeni model bir nvidia ekran kartı almak. böyle sorunlarda bence çok...
Merhabalar asus dual rx 580 ekran kartım her gün radeon wattman hatası alıyor. Ben de incehesaptan aldiğım için ilk önce incehesaba gönderdim ve bana hatası olmadığı söylendi. Bir süre sonra ben bir daha incehesaba ekran kartımı gönderdim ve incehesap kartımı asus gönderdi. Asus da sorunsuz...
6-7 aydır radeon wattman hatası alıyordum.(Pc bir anda kitleniyor ve ekran kartı yüksek fan hızıyla çalışıyor,kasanın fanları ve ışıkları çalışıyor ama görüntü gidiyor) Gecen ay bilgisayarımı servise vermiştim. servisten geldikten sonra bilgisayarımı formatladır... (Ekran kartı ile ilgili...